BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Hej. Mam do was wielką prośbę. Możecie mi tu podać tytuły i wykonawców wolnych, spokojnych piosenek ??? Potrzebuję je na randkę z dziewczyną :) Liczę na waszą pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Hmm widze ze niezła randka sie kroi :)) a polecam Univers - w taką cisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Podlaczam sie do tematu :arrow: zarzuce ci troche wolnych ale nie wiem czy to jest o milosci, a i moge troche poprzekrecac tytułu lub wykonawcow bo z anglika to ja noga stołowa jestem: Cold Play - Terybol (tytuu dokładni nie pamietam ale szkło jakos tak) Cris Izaak - Wind of change Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Guns'n roses - "patience" niedo konca wolne ale .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Deicide :lol: :lol: ;) Jakas skladanke ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Umberto Tozzi - Ti amo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Righteous Brothers - Unchained Melody R. Kelly - We are all out of love Celine Dion - Because you loved me Aerosmith - I don't want to miss a thing (zaspiewaj do ucha gdy bedziecie juz chcieli spac. Tekst piosenki bardzo pasuje do momentu. Polecam 8) naprawde dziala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 To moze jeszcze: Berlin - Take my breath away Lady Pank :D - Zawsze tam gdzie Ty; i inne takie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak moglbym zapomniec?? 8O Co sie ze mna dzieje?? Oczywiscie jeszcze: Metallica - Nothing else matters :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ale wydaje mi sie ,ze najlepsza bedzie "Ksiezycowa piosenka" normalnie miodzio! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Deep Purple - When a Blind Man Cries, Soldier of Fortune Black Sabbath - Changes, She's Gone Metallica - Mama Said Guns N' Roses - Don't Cry, November Rain, Knockin' on Heavens Door, So Fine Aerosmith - Fly Away From Here, Dream On Ozzy Osbourne - Dreamer Dire Straits - Brothers in Arms Wilki - Son of the Blue Sky Bryan Adams - Please Forgive Me, Heaven, (Everything I Do) I Do it for You UFO - Try Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 To ja jeszcze dodam od siebie R. Kelly - Wish I Could Fly (z Space Jam'u) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dla mnie zawsze wymiata piosenka "The power of love" Frankie Goes To Hollywood . Polecam również muzykę Belindy Carlisle . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Slipknota, Behemota ;] A tak serio to generlanie stare utworki sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Steve Vai - Touching tongues (czyż może byc lepszy tytuł :) ) Steve Vai - Erotic Nightmares (to was "wkreci" :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ja bym dorzucil jeszcze Claptona co nieco tears in heaven, wondreful tonight, moze layla (unplagged),knockin on heavens door, led zeppelin -stairway to heaven,pearl jam - i am mine, last kiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Za pozwoleniem - "Zawsze tam gdzie ty" to Lady Pank. Od się do dupościskliwości dodam: Human "Słońce moje" De Mono "Znów jesteś ze mną" Kukiz i ten drugi kolo "Jeśli tylko chcesz" Chojnacki, niech będzie że Robert (?) "Niecierpliwi" Anita Lipnicka "Piosenka księżycowa" Sade "Kissing you" Die Toten Hosen "Pushed a... tfu, nie ta playlista. Tego nie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 D Guns N' Roses - Don't CryIMO te piosenki na kolorowo to takie "spokojne" nie sa zwłaszcza KOHD ale to tylko MO, od siebie dorzuce jeszcze 1 duran duran - "ordinary world" 2 niezbyt spokojna ale "nastrojowa " - Meat Loaf - ''I Would Do Anything For Love'' 3 może coś michałka dzeksona ... 4 Queen-"who wants to live forever" 5 łyknoł hustke - " i will always love you" 6 coś od elvisa 7 soundtrack z imerium kontratakuje moment jak zamrażaja solo i na koncu jak odlatuje falcon millenium... 8 america -"the last unicorn" jak sobie cos jeszcze przpomne to zapodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ja polecam 3 utworki naprawde fajne PWRD - Zawrót Głowy Sumptuastic - Kolysanka Sylver-Shallow Water Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 hmmm... Rod Stewart, Norah Jones... polecam też pieśń acidów "Walkway To Heaven" ,ale tylko tą pieśń acidów hehehe bo inne pieśni acidów to się nadają do innych sytuacji... z dziewczyną oczywiście ghyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a ja polecam sety oakenfolda:D mozna zasnac przy nich:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 aaa... jeszcze ta pieśń acidów "Midnight visitor" [jak to możliwe że tacy "porządni" ludzie nagrali 2ie takie "shybkie" pieśni ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Eeee.....;] ROmatyczny klimat stworzysz przy Necrophagii lub Morticianie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 kawałek który mnie ostatnio powalił: Hammerfall - Dreams Come True Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Tomasz Żółtko - Kochaj mnie Beverly Craven - Promise me Sarah Conor - Skin on skin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 chlopcy z placu broni - kocham cie u2 - with or without you (!!!) tina turner - the best (moze nie jest za wolna ale najlepiej nauczyc sie slow i zaspiewac np. do ucha sade - by your side bon jovi - always r-kelly - gotham city madonna - take a bow (!!!) ricky martin - talvez boys 2 men - i swear (!!!) savage garden - truly, madly, deeply (!!!) cardigans - love fool ufff...to na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Hehe z waszą pomocą mam już ~3 godzinki muzyki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Louis Armstrong - What a wonderful world; naucz sie slow na pamiec bo nie ma wiele i sa ladne a pioseneczka jest mega sliczna - i tekst, i melodia, i glos Louisa; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Seal - love's Divine - osttnio moja ulubiona piosenka - gościu jest thebeściak. A i jeszcze Bagdad Cafe - I'm calling you Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Him - Love Songs vol.666 :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...