kane81 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Szukam jakiegoś wposażonego w ponawianie połączenia i możliwość równoczesnego sciągania plików z wielu serwerów na raz. Jakieś propozycje? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 flashget Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Zapomniałem dodać, że oprócz Flashgeta ;) Jakiś inny, bo ten mi nie pasi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a DAP ??? Download Accelerator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Tego nie znam. Trzeba sprawdzić. Chociaż pewnie podobnie jak Flashget jest dobry na sciąganie z www, ale z ftpami dużo gorzej. Czekam na inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Napisales: równoczesnego sciągania plików z wielu serwerówa nie pliku (jednego) wiec IMO najlepszym w tej klasie programem jest FlashFXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 moze jakis z tych programow Ci sie spodoba menedzery pobierania plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Flashgeta jak dobrze skonfigurujesz to sam szuka mirrorow ... oczywiscie nie kazdego pliku, ale czasami cos znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a moze flashFXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 najlepszy klient ftp to flashfxp. zaufaj gosciowi ktory sciaga ftpami od 2 lat juz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgadzam sie z poprzednikami, FlashFxp rządzi, między innymi dlatego, że jedynie na nim działają mi WinGate'y :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ej mam flashFxp, rzeczywiscie fajny, tylko ze... Wchodze na jednego ftpa, wlaczam sciaganie a na drugiego juz wejsc nie moge:( Dopiero jak skonczy. A mi chodzi o to, zeby sciagal w tle jak np. total commander a nie robil kolejki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a DAP ??? Download Acceleratornie jest najlepszy do ftpow, ale stron owszem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ej mam flashFxp, rzeczywiscie fajny, tylko ze... Wchodze na jednego ftpa, wlaczam sciaganie a na drugiego juz wejsc nie moge:( Dopiero jak skonczy. A mi chodzi o to, zeby sciagal w tle jak np. total commander a nie robil kolejki. Odpalasz nastepne FlashFXP i sciagasz z 2go, odpalasz nastepne FlashFXP i sciagasz z 3go, nastepne FlashFXP i z 4go.... i tak do oporu nozna... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 polece SmartFTP.. trzeba go skonfigurowac odpowiednio, zeby wszystko dzialalo, ale warto poswiecic chwilke. a flashget bardzo dobrze radzi sobie z FTP, ma nawet fajnego exploratora ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30488 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12850 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47407 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=6910 kane81, chyba pobiłeś rekord lenistwa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...