Jackul Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Witam, mam taki problem, mam GamePad'a Microsoft SideWinder'a i nie chce on się zainstalować na Systemach Xp i Win2k. Zaczołem szukać w internecie jakiś driverów/patchy które by pozwoliły by mi uruchomić go na wyżej wymienionych systemach, u niestety nic nie znalazłem :( Prosiłbym o jak najszybsza pomoc :wink: Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 "NIechce sie zainstalowac" co to oznacza :o ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Oznacza to, że tak jak w 98 i Me można było w kontolerze gier dodać mojego pada i dać dodaj/instaluj to wszystko szło bez problemu, natomiast na XP/Win 2000 nie da się zainstalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 http://www.microsoft.com/hardware/sidewind...r/Downloads.asp moze cos pomoze btw. produkty M$ musza byc miedzy soba kompatybilne (teoretycznie...) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Wiem, że powinny być kompatybilne :) ale jak widać gdy ten GamePad wszedł na rynek to nie było jeszcze XP. Co do tej strony to ją znam, w końcu też używałem google :) i jest tam patch SideWinder Game Controller Software 3.02 , ale tylko do 95 i 98 (jednak z praktyki wiem ze pod Me też działa) Ale dzięki za chęci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...