Dr.Crash Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Hmm, powiem tak. Koleś zakupił gotowy zestaw. Aktualnie chce zmienic cooler na bardziej wydajniejszy. i tu tkwi problem, jak usunąć ten stary? Procek to AMD, więc należy postępować delikatnie. A oni go chyba przyspawali :D , bo trzyma się jak diabli. Ma ktoś jakiś patent? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 a jakie to cooler? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Z tego co ja go widziałem to podchodzi pod titan. ale jakas lipa. aluminiowy radiator i plastikowy wiatrak. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja sie domyslam jaki to radiator, koledzy takie maja. Duzy radiator ktory sie rozszerza do gory i wiatrak 80x80 z metalowa oslonka tak?? jesli to taki sam to jest problem, klips jest baaaaardzo twardy, tak mocno przyciska ze 2 razy plyte dziabnalem zanim zdjalem. Jest tam z jednej strony klipsu takie wyciecie na plaski wkretak, znajdz taki nie za szeroki na koncu i pomysl, trzeba wlozyc i ciagnac w strone radiatora jednoczesnie dociskajac do plyty, ale uwazaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 faktycznie coś takiego jest. Mieli jaki patent wymyślić. hmmm, będzie ciężko. Ciekaw jestem tylko co dali pod radiator? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jesli to jest D5TB to nie wiem czy jest sens go wogole zdejmowac na wydajniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Tak jak ktoś już wspomniał użyj wkrętaka. W ten sposób jeszcze nie ukruszyłem żadnego proca (a było ich trochę i wszystkie bez CoperShim'ów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 faktycznie coś takiego jest. Mieli jaki patent wymyślić. hmmm, będzie ciężko. Ciekaw jestem tylko co dali pod radiator? 8) pewnie piasku nasypali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 dobrze jest uzyc dwoch wkretakow. wiekszym dociskasz z gory klips do plyty, mniejszym jednoczesnie odginasz w kierunku od coolera np. na zasadzi dzwigni, czyli opierajac mniejszy wkretak o sam cooler... zawsze tak robie i tez nic jeszcze nie popsulem, a pierwszy raz sciagalem mojego coolermastera jakis kwadrans... potem sie wyrobil (ja tez) i zjechalem do 15 sekund... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 oki, klips już puścił, ale całość nie chce zejść z proca. i co teraz? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 oki, klips już puścił, ale całość nie chce zejść z proca. i co teraz? :?Pewnie sie przykleił na pascie termoprzewodzącej.Oderwij go od procka i tyle ta pasta napewno słabo trzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 kurcze, wlasnie że nie idzie go ruszyć. próbowałem skalplem go podważyć i nic. Ta masa jest tak twarda że szok. Co to może być :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 kurcze, wlasnie że nie idzie go ruszyć. próbowałem skalplem go podważyć i nic. Ta masa jest tak twarda że szok. Co to może być :?:Hmmm może poksylina (czy jak to sie pisze):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 JA bym tego nie ruszał.. A jak jest temp na tym procu, jesli oni w serwisie go przykleili "dla zabawy" to jak go zaczniesz podważać to rozpier@$% proca, to nie GPU!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Może rzeczywiście go durnie przykleili jakimś klejem termoprzewodzącym na bazie miedzi lub srebra? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...