grzesiekf Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Co myślicie o karcie XPOWER Radeon 8500 LE za 300zł?? I to jeszcze znalazłem http://www.sirius.pl/product.php?action=in...fo&id=4296&sid=. Czy za tą kasę kupię coś lepszego? I jeszcze jedno - gdzieś tam kiedyś wyczytałem że r9100 to jest to samo co 8500 - czy żeczywiście to jedno i to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 za 300 nie spodziewalbym sie ze znajdziesz cos lepszego niz 8500/9100 nie bierz tylko 128mb lub tez 64bit !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A inni co o tym myślą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ja mysle ze tej karty z siriusa nie kupizs bo to juz karta widmo. NAtomaist jezeli chodzi o tego xpowera to jezeli za 300 zł to nei ma nic lepszego. Ale upewnij sie ze jest dostepny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak za 300zl karta wypasik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ja sadze ze badziewna firma :P doloz 50zl i kup Herca :> update: albo HIS Radeon 9200 64MB (128bit) TV-out DVI-out AGP 8x gwarancja: 24 miesiace cena netto: 245 zł cena brutto: 298 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 o maj gad !!! nie zauwazylem ze to XPower ! z mojego posta sie nie wycofuje ze za 300 nic lepszego nie kupisz i bierz 8500/9100 lecz szukaj herca lub szafirka - reszty nie polecam ! BTW ciezko ci bedzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 w www.esc.pl mozliwe ze jeszcze beda tylko ze Herc 9100 kosztuje 390zl :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 nie ma, tej karty herca juz ngidize nie ma. 3 tyg temu szukalem. Nie ma nic, nigdzie i nei bedzie. Nie ludz sie :-). Jedynie allegro, ale to ez juz nie za 300 a za 400 zł a to juz IMHO bezsens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 fakt za 400 to jakiegos ti4200 moznaby poszukac lub moze brac gf3 ti200 jakbys wykrzesal jakies dodatkowe fundusze to moze udziele przestrogi i powiem zebys nie ulegl pokusie kupna karty z dx9 jaka jest fx5200 :lol: - kumpel ostatnio wzial za 350zl i BAAAARDZO sie rozczarowal :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Raczej allegro Ci pozostaje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17776937 albo by tak kupić coś z innej beczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17589005 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A jeśli nie w allegro to co polecicie do 300zł i ani grosza więcej !!! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A jeśli nie w allegro to co polecicie do 300zł i ani grosza więcej !!! ??przykro stwierdzic ale jak nie znajdziesz w jakims sklepie / gieldzie zakurzonego 8500/9100 to nic nie polecam ... zrezygnuj z paru imprez i dorzuc conieco zebys potem nie narzekal :? PS> Cholera tak teraz pomyslalem ze u mnie to starczylaby 1 impreza i 50zl wiecej na cokolwiek 8O - ale to taki maly OT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 hmmm 9000 saphire 128bit? . Ja bym to polecil a nie wiem jak inni :-). A tak na marginesie to bym poczekal, albo posaral sie dolozyc bo wywalisz 300 zł nie bedizesz miec wydajnej karty a z ajakis czas znowu bedizezs musial pape od nowa ziberac. Albo tego xpowera jezlei mozesz kupic za 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 o przypomnialem sobie. Mozesz sie jeszce zakrecic za jakims gf3 ti200 uzywanym, a moze nawet nowym. Do 300 zł powinienes kupic i nie bedize to tak IMHO zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie ma mowy o kupienie czegoś ponad 300 zł bo to już i tak jest za dużo. W sumie to mało gram i nie chcę przepłacać. A oszczędzał to będę na jakiś pożądny zasilacz i może WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 no to w takim razie szukaj gf3 ti200. Kumpel kupil na allegro za 250 bodazje chbya od B3tONA. Mysle ze na jakas trafisz. A za te pieniadze chodzi wysmienicie bo bardzo ladnie sie kreca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Właśnie wyczaiłem kartę, oto opis: "Hercules 9100 ram 64MB 128mbit .Karta w stanie salonowym, smiga idealnie. Jest to pelnowartosciowy R9100, a nie jakis kastrat Power Colora (taktowania 250/250). Wykrecila mi 9428 pkt w 3DMark 2001SE (bez zadnego kombinowania). Karta niekrecona i nie wiem na ile pojdzie. Gwarancja na podstawie stickera w Proline. Pudelko niestety zaginelo przy przeprowadzce. Do karty ksiazeczka, stery orygin. i najnowsze. Karta posiada wyjscie DVI. " Czy warto to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za 300 zł. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 jezeli mozesz za 300 to bierz natychmiast i nie ogladaj sie za siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Wziąłem :D . Mam nadzieję że nie padnie bo gwary nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja tez mam nadzieje :] z allegro? A koles pewny , prawda? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Na allegro była aukcja ale sprzedje mi poza allegro. Koleś chyba pewny bo miał ok 30 pozytywów i chyba żadnego negatywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 no to daj znac dla pewnosci w tym watku , ze to ta karta :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ok jak do mnie dotrze! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Cholera chyba się trochę pospieszyłem. Dziś wisziałem w sklepie Radeona 9000 Pro 64MB - firmy HIS za 311zł -------------czy ta karta nie była by lepsza od tej co kupiłem---Hercules 9100 64MB ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Cholera chyba się trochę pospieszyłem. Dziś wisziałem w sklepie Radeona 9000 Pro 64MB - firmy HIS za 311zł -------------czy ta karta nie była by lepsza od tej co kupiłem---Hercules 9100 64MB ?? Nie - R9000 pro jest gorszy od 9100 którą masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ale chyba dużej różnicy nie ma co? I czemu jest gorszy ? czy ta różnica wynika tylko z tego że są to różne chipsety czy firma czy co? Bo np. 9000Pro ma przecież większe taktowanie i pamięci i rdzenia-więc co robi że mój herc będzie lepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 http://twojepc.pl/artykuly.php?id=nvidia_g...&jedna_strona=1 jeszcze jakies pytania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ale chyba dużej różnicy nie ma co? I czemu jest gorszy ? czy ta różnica wynika tylko z tego że są to różne chipsety czy firma czy co? Bo np. 9000Pro ma przecież większe taktowanie i pamięci i rdzenia-więc co robi że mój herc będzie lepszy? Radeon 9000 to kastrat z 9100 (a dokladnie z 8500) ma wycięte po jednej TMU na potok. Wyższymi zegarami tego nienadrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...