tomek176 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Mam w kompie 2 dyski. Na jednym XP, a na drugim Red Hat 9. No ku mojemu zdziwieniu udało mi się Linuxa wysypać. Totalnie nie działa. Wszystkie pliki są zduplikowane. Pogmatwana sprawa. Mam zamiar usunąć tego linuxa, bo potrzebuje tego dysku. Jak mam to zrobić, żeby XP stał się teraz moim jedynym systemem? Opcja formatu tego drugiego dysku odpada, bo jak wiadomo boot menu linuxa się wysypie i już nawet XP nie odpale. Podobno jakoś można przez konsole odzyskiwania w XP, ale nie wiem jak się ją odpala i co tam się wpisuje. No w sumie to już ją instalowałem, ale gdzie jej poszukać? POMOOOOOOOOOOCCCCCCCYYYYYYYYYYYY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak mozna nie wiedziec gdzie jest konsola odzyskiwania w Xp??? Odpalasz kompa z płyty CD, zamiast instalacji wybierasz konsole, logujesz sie i wydajesz polecenie FIXMBR Ten sam efekt daje dos i polecenie FDISK /MBR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ale on mi każe jakąś dyskietke włożyć... Włóż dysk oznaczony ... Konsola Odzyskiwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...