forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Heja mam taka prosbe do bardziej oblatanych kolegow:-) napiszcie co zrobic zeby do pojedynczej partycji nie mialy dostepu inne osoby ew. zeby dostep do niej byl na haslo etc. system to xpe pro pl sp1 partycja ktora chce zablokowac to 5giga na ntfsie sory za lamusowe pytanie, to po prostu nie moja domena ;-) Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jedno z wyjsc to zalozyc konta i odebrac odpowiednie prawa do przegladania dysku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ok konta mam ale -> jak odebrac prawa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Najpier w opcjach folderów odznacz "Użyj prostego udostepniania plików", potem wszystko co trzeba znajdziesz we własciwosciah dysków/folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...