POWER BY AMD Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 moja sie kreci na 335/670 ;] podbna sztuka do mojej ale moja sie lepiej kreci :twisted: niedługo zrobie fotki to zarzuce zobaczysz moje chłodzenie,czekam jeszcze na revolteki cu jak mozesz to podaj ile miałeś na standardowym chłodzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 szczerze mowiac nie pamietam, ale grubo ponad 300/600 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5er Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Moja Ti kreci sie na wiatraku standardowym i radiatorakach na ramie na 330/630 - coz wyzej na razie nie lecialem :) bo czasem cosik kaszy wywali na ekran :( Z tego co widzialem wyzej to mega chlodzenie na rdzen by sie przydalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5er Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mały upgrade/degrade 310/640 i jakos wydajniej smiga :) i chyba ramik jeszcze poleci ale mysle ze GPU kaszyl przy 330 z uwagi na slabe chlodzenie rdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...