add_ryan Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 zagadka.która wersja płyty jest nowsza? a)z ceglano-czerwonym PCB B)z rozwolnieniowo -brązowym PCB OBIE REV.2.0!!! ...i jeszcze mostek południowy A4. jaka jest różnica między mostkami A1,A2,A3,A4? który jest lepszy? mam abita NF7 rev.2.0 tą jasno-brązową z mostkiem poł. A4.na którą stronę bym nie wszedł to widze piękną czerwoną płytę z mostkiem A3.może ktoś wie? tank pozdrawiam. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 moze trafiles na ta robiona przez ECS'a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 zagadka.która wersja płyty jest nowsza? a)z ceglano-czerwonym PCB B)z rozwolnieniowo -brązowym PCB OBIE REV.2.0!!! ...i jeszcze mostek południowy A4. jaka jest różnica między mostkami A1,A2,A3,A4? który jest lepszy? mam abita NF7 rev.2.0 tą jasno-brązową z mostkiem poł. A4.na którą stronę bym nie wszedł to widze piękną czerwoną płytę z mostkiem A3.może ktoś wie? tank pozdrawiam. :D A co to za roznica? Najwazniejszy jest NB a prawie wszystkie rev 2.0 maja C1 wiec nie bedzie problemow. Bierz obojetnie ktora :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 imho ta pierwsza nowsza bo ma wyrazniejsze kolory :) ta druga ma juz wyblakłe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Kubasik :P Ja mam brazowa i jest git ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...