jakamaichi Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mam pytanie czy macie podobne objawy jak ja. Otóż mam kartę Hercules 9800se All-In-Wonder i używam na niej tunera TV. Mam wersje 3.8 MMC od ATI. Główny mój problem polega na tym, że jak oglądam TV w okienku (nie na pełnym ekranie), i jak chcę przełączyć program, czy zmienić głośność z pilota, to wtedy okno TV przełącza mi się samo do pełnego ekranu. Też tak macie? Jeśli nie, to proszę o sugestie gdzie to zmienić. jakamaichi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Prawde mowiac nie udalo mi sie ani razu skorzystac z MMC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Musisz w pliku configuration w zakladce EAZYLOOK odhaczyc opcje pres any buton on the remote i bedzie dzialalo jak trzeba:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Prawde mowiac nie udalo mi sie ani razu skorzystac z MMC :(Mi dla odmiany się udało, ale same problemy z tym oprogramowaniem - zwłaszcza z TV in. Dlatego wczoraj odinstalowałem to to i używam czego innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...