Tomekkkkkkkk Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Cześć. Mam pytanie do kogoś z was kto mieszka w Warszawie. Jak z dworca Centralnego bądź Zachodniego najłatwiej dotrzeć do Galeri Centrum ?? Obiecałem dziewczynie że ją zabiore, i teraz by wypadało słowa dotrzymać..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Proponuję na centralny. Udajesz się z peronówdo Głównej Hali z Kasami. Wchodzisz po schodka na górę do tej Hali i udajesz się na prawą stronę Hali. Wychodzisz przez postuj taksówek, mijasz go!! i przed Tobą rozpościera się węzeł komunikacyjny zwany Al. Jerozolimskimi. Idzieś w LEWO wzdłóż Alej Jerozolimskich mijając małe i większe sklepy i punkty gastronomiczne, mijasz stację PKP śródmieście. Tak apropo to mijasz po Swojej lewej stronie Pałac Kultury i Nauki-niesposób nie zauważyć. Dochodzisz do ronda (dużeg w pizdu) schodzisz w kierunku metra i idziesz na druga stronę ronda w kierunku TORCIKA PKO. Wychodzisz z przejścia podziemnego na ulice Marszałkowską i masz przed sobą bezkresną przestrzeń sklepową GALERII CENTRUM. Jak chcesz trochę mniej kasy wydać na pannę to proponuję jeszcze odwiedzić KUPIECKIE DOMY TOWAROWE po drugiej stonie ul. Marszałkowskiej, tuż przed samym Pajacem Kultury. Taniej tam, a rzeczy w pizdu. Przyszła matka twoich dzieci napewno będzie zadowalnięta z takiego obrotu sprawy. :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jeśli jednak z Zachodniego (syf jak !!@$, podobnie jak na Centralnym :oops: ) to np. autobus 517 (linia przyspieszona, czerwony numer). Wysiadasz z pociągu i kierujesz się przejściem podziemnym w stronę Alej Jerozolimskich (zobaczysz je z peronu) Przechodzisz na przystanek Dw. Zachodni 01 (wyjście przy samym końcu przejścia) i wsiadasz w 517 (kierunek Urusus Niedźwiadek --> Targówek). Wysiadasz na 5 przystanku (Centrum), tuż za tym rondem, o którym pisał Cywa. Teraz tylko przejściem podziemnym na drugą stronę Alej, tam gdzie stoi Rotunda (takie okrągłe PKO) i idziesz wzdłuż Marszałkowskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Dzięęęęęęęęki bardzo. A gdzie PKiN jest to wiem, bo w Warszawie ostatnio często bywam, tylko że chciałem wiedzieć dokładnie żeby wstydu niebyło :wink: . Jeszcze raz wielkie dzięęęęęęki :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...