_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Czy ta plytka ma dzielnik 1/5 tak jak epoxy ?Kto sie orientuje.Chodzi mi o to czy przy fsb166 pci bedzie taktowany 33MHZ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Lisek ty tez nie wiesz ? No nie ladnie,obijasz sie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Dobra zapytam inaczej.czy dzielnik 1/5 jest zaimplementowany(uff ,ale trudny wyraz :D )w samym chipsecie KT333 czy nie ?Jesli tak to kazda plyta na KT333 ma dzielnik 1/5.Mam racje czy nie ?Ej fachowcy co jest !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 kazda plyta na kt333 ma dzielnik PCI 1/5! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 dzieki Tristan :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Lisek ty tez nie wiesz ? No nie ladnie,obijasz sie :D :D :D Za kilka dni zobaczysz ze sie wcale nie obijałem przez ten czas :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 A jak z P4 tez dzielnik 1/5? Zarwona na P4x266 i 845D? a pozniej 1/6(przy 200Mhz)::))? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Lisek ty tez nie wiesz ? No nie ladnie,obijasz sie :D :D :D Za kilka dni zobaczysz ze sie wcale nie obijałem przez ten czas :)) Chcialem Cie tylko zmobilizowac :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_R_L Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Czy ta plytka ma dzielnik 1/5 tak jak epoxy ?Kto sie orientuje.Chodzi mi o to czy przy fsb166 pci bedzie taktowany 33MHZ ?Niestety :cry: NIE. Mam ta plytke i przy ustawieniu FSB na 172 na PCI jest 43MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Czy ta plytka ma dzielnik 1/5 tak jak epoxy ?Kto sie orientuje.Chodzi mi o to czy przy fsb166 pci bedzie taktowany 33MHZ ?Niestety :cry: NIE. Mam ta plytke i przy ustawieniu FSB na 172 na PCI jest 43MHz Szkoda.Pozostaje tylko czekac na lepsiejszy bios.Ja chyba wybiore jednak Epoxa 8K3A (chyba :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...