hybrid Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Zainstalowałem tą aplikację rezem z pakietem NIS 2004 Prof i mam następujący problem: jak uruchamiam Outlook Express to wyskakuje komunikat, że "Nie mozna utworzyć tego folderu. Nazwa folderu musi zawierać przynajmniej jeden znak", a zaraz potem "Norton AntiSpam needs to restart Outlook E. to continue.: Klikam ok, Outlook się zamyka, uruchamia i znowu taki sam komunikat...i tak w kółko. Wyłączyłem ten AntiSpam i nic nie pomogło. :( HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 hmm dziwne mi wszystko dziala ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybrid Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A mozesz mi powiedzić co ten AS robił przy pierwszym uruchomieniu OE?? Stworzył jakiś nowy folder, list, itp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...