Michnik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Wiem, że to troche nie to forum, ale pytałem już na odpowiednich forach i nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. A byc może tutaj ktoś z Was ma taki telefon i wie. Otóż nie wiem jak sobie wgrać pliczki MIDI(dzwonki) na telefon. Poprzez PC Suite nie moge (obrazy i aplikacje jedynie). Mam windows Xp zainstalowany. Czy potrzeba do tego jakiegos programu? Jak to zrobić? Aha i jeszcze jedno. Jak kasować wgrane aplikacje i gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nic prostszego: klikasz prawym klawiszem mychy na pliku midi i wybierasz Wyślij do... Napewno działa to przez połączanie IrDA, przez BT też powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nic prostszego: klikasz prawym klawiszem mychy na pliku midi i wybierasz Wyślij do... Napewno działa to przez połączanie IrDA, przez BT też powinno działać. Wyślij dokąd? Nie mam na liście ani irdy ani nazwy telefonu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie pamiętam dokładnie (jestem teraz w pracy), ale na liście Wyślij do jest coś takiego jak Inny komputer albo Pobliski komputer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 I jak masz telefon w zasiegu irdy to na pulpicie sie pojawia skrot na ktory wystarszy przeniesc i upuscic to co chcesz wyslac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie pamiętam dokładnie (jestem teraz w pracy), ale na liście Wyślij do jest coś takiego jak Inny komputer albo Pobliski komputer. Niestety nic takiego nie ma! Coś mam narąbane w systemie chyba bo monitor podczerwieni sie nie pojawia, a IRDA działa poprzez PC Siute przeciez.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 I jak masz telefon w zasiegu irdy to na pulpicie sie pojawia skrot na ktory wystarszy przeniesc i upuscic to co chcesz wyslac. No właśnie sęk w tym, że nie pojawiła mi sie taka ikonka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...