bartekss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Może mi ktoś powiedzieć jak zainstalować DOSa pod XP. Szukałem i nic nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nic nie znalazłes, bo nie da sie czegoś takiego zrobić. To tak samo jak byś sie pytał czy można zainstalować windows pod linuxem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Puk! puk! puk! A jak sie instaluje Debiana pod Windows albo Beos pod MacOS? Nie instaluje sie... edit1 ------ sgj myslimy chyba to samo i w tym samym czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Wszystko się da! Użyj Virtual PC lub VmWare :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Takze polecam VMWare Workstation. Jezeli potrzebny ci inny OS do celow edukacyjnych - to najlepsze rozwiazanie... http://www.vmware.com/products/desktop/ws_...s_features.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...