azyl Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Witam, mam takie troche laikowate pytanko : na plycie od nagrywarki mam program nero oraz pare innych narzedzi ) incd itp. ) chcialbym zapytac co z tego naprawde pomaga w obsludze nagrwarki ? ( co z tego instalujecie ) a jest tam nero , in cd , internal i external cd-rw utilites ( glownie chodzi mi o to czy incd jest potrzebne a jesli tak to do czego ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja tam instaluje nero i pare innych programów , a tak to nic pozatym , żadne INCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 INCD potrzebne jest do zapisu pakietowego(płyta działa jak zwykła dyskietka- mozna normalnie nagrywac pliki metodą przenieść-upuść itp.). Jak nie korzystasz, nie instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Tak jak napisał sgj, InCD nie ma żadnego związku ze zwykłym nagrywaniem płyt. To programik do innych działań, bardzo przydatny, gdy pracuje się nad czymś, co z jakichś względów trzeba często archiwizować (np. nad jakimś zbiorem cennych plików przekształcanych kilkakrotnie w ciągu dnia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...