djsexy Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 jak to zrobic zmienic logo i ladowanie win xp jest program do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 jest do tego program ....... BOOT cośtam (niepamiętam juz) , jest z tej serii co WINDOWS BLINDS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 poszukaj tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39067&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Resource Hacker+plik Ntoskrnl.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 wiesz co zapodales watek ktory ma 30kilka stron - powalilo cie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 program np.: logonuibootrandomizer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sprawdz na themexp.org z tego zo pamietam to robi sie to tak: wypakowujesz sobie plik zeby miec logonui.exe czy jakos tam. uruchamiasz winde w trybie awaryjnym i kopiujesz plik do sdaje sie do katalogu system32. jesli masz partycje systemowa na fat to mozesz uruchomic z dyskietki startowej win 98 skorzystac z norton comander i w ten sposob przerzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sprawdz na themexp.org z tego zo pamietam to robi sie to tak: wypakowujesz sobie plik zeby miec logonui.exe czy jakos tam. uruchamiasz winde w trybie awaryjnym i kopiujesz plik do sdaje sie do katalogu system32. jesli masz partycje systemowa na fat to mozesz uruchomic z dyskietki startowej win 98 skorzystac z norton comander i w ten sposob przerzucic. 1. logonui to ekran logowania, ekran uruchamiania systemu w ntoskrnl.exe 2. Nie trzeba zadnych trybów awaryjnych ani dyskietek startowych.Wszystko mozna normalnie zrobić podczas pracy w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ups sorki, nie doczytalem. chodzi o plik ntoskrl.exe (czy jakos tam). tylko uwaga jesli masz service paka moga byc klopoty. u mnie winda sie nie laduje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsexy Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ok serdecznie dzieki za doksztalcenie Pozrdo ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Do zmiany ekranów logowania oraz tapet, styli wizualnych, tematów służy Style XP, do zmiany ekranów bootowania LogonUIBootRandomizer lub Boot editor, albo Boot XP. Wszystko znajdziesz na http://www.winxp.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania milczak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Podepnę się, u mnie to wygląda tak, że widze nowy ekran podczas startu. Wszystko zachowuje sie kompletnie normalnie, mój nowy obrazek podczas bootowania się pojawia, później znika i nagle przez ułamek sekundy pojawia się chyba niebieski ekran (lub chce się pojawić, to dzieje się zbyt szybko). Komputer się restartuje i tak no okrągło. Nie wiem co jest źle, zobiłam wszystko tak jak pisali na http://www.themexp.org/how_install.php i nic nie wychodzi. Próbowałam z wieloma tematami i efekt jest zawsze taki sam. Ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Mozliwe że plik z z nowym ekranem jest w innej wersji od oryginalnego np. gdy windows ma zainstalowanego service packa a plik pochodzi ze starszej wersji lub na odwrót. Nie polecam wymieniac całego pliku ntoskrnl.exe na te znajdujące się na stronach. Lepiej samemu zmienic bitmape w oryginalnym pliku w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 JA sie bawilem programami do do zmiany loga startowego, komp sie juz nie wlaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 bawilem sie programem bootxp pro i dziala znakomicie :D polecam jesli chcesz latwo i szybko cos zmienic :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...