Q Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A teraz was zadziwie :] Widziałem w tv, chyba na hbo. Że będzie taki film, właśnie z tą "lafiryndą" :] i będzie jakoś że ona kogoś zabiła, ale nic nie pamięta. Jak zwykle pokręcone ;] Dla mnie Limp Bizkit'a najlepsze kawałki: - Nookie - Rollin - Hold On - Faith - Break Stuff All right partner, keep on rollin baby. You knew what time it is . Tą piosenkę najlepiej się słucha jadąc cabrioletem za 250k $ po NJC z kolegami ;) To taka moja mała dygresja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ano film ma sie ukazac na poczatku 2004 - zwie sie Gothika :> Tutaj ciut wiecej - http://film.wp.pl/p/film.html?id=7830&h=7026551 Pewna lekarka zakładu psychiatrycznego budzi się w nim jako pacjentka. Nie pamięta zupełnie, co się stało. Wkrótce okazuje się, że jest oskarżona o dokonanie morderstwa. Gdy sama postanawia dowiedzieć się prawdy, okazuje się, że kieruje nią żądny zemsty duch.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A teraz was zadziwie :] Widziałem w tv, chyba na hbo. Że będzie taki film, właśnie z tą "lafiryndą" :] i będzie jakoś że ona kogoś zabiła, ale nic nie pamięta. Jak zwykle pokręcone ;] Dla mnie Limp Bizkit'a najlepsze kawałki: - Nookie - Rollin - Hold On - Faith - Break Stuff All right partner, keep on rollin baby. You knew what time it is . Tą piosenkę najlepiej się słucha jadąc cabrioletem za 250k $ po NJC z kolegami ;) To taka moja mały dygresja. W tuningowanym "sejczento" tez sie zajefajnie slucha... przez przystanki to sie przejezda tak z 20km /h zeby ludzie mogli popatrzyc :P Rollin full wypas... ostatnio z przyjaciolmi jak siedzielismy w parku ( godzina 21 ) to zaczelismy do tego tanczyc :twisted: ... fajnie sie ludzi patrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...