wojs Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mam takie kostki: 2x256MB - CL3. Oznaczenie PLUSS 0343 IBGB8842PM-2D Na ile Wam się kręcą, na jakich timingach? U mnie chodzą na ustawienich 400MHz, CL2,5, Ultra. Chyba nieźle, jak na NONAME'y? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 te pamiatki sa naprawde dobre kiedyś miałem takie 256MB 333Mhz i chodziły na max ustawieniach do 350Mhz Kingstony juz wymiekały.....to chyba najlepsze z NONAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 te pamiatki sa naprawde dobre kiedyś miałem takie 256MB 333Mhz i chodziły na max ustawieniach do 350Mhz Kingstony juz wymiekały.....to chyba najlepsze z NONAME Nie narzekam. W końcu dałem za nie grosze, bo musiałem mieć 512MB... :) Dzieki za info. Tylko, gdzie w tych liczbach są oznaczenia "ns"??? Na jakim napięciu masz tego Antka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pamięći rzeczywiście zaskakują, tylko nazwa przypomina mi pewien napój musujący :D . BTW tam chyba nie ma czasu dostępu w ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 te pamiatki sa naprawde dobre kiedyś miałem takie 256MB 333Mhz i chodziły na max ustawieniach do 350Mhz Kingstony juz wymiekały.....to chyba najlepsze z NONAME Nie narzekam. W końcu dałem za nie grosze, bo musiałem mieć 512MB... :) Dzieki za info. Tylko, gdzie w tych liczbach są oznaczenia "ns"??? Na jakim napięciu masz tego Antka? a nie wiem bo juz nie mam tych kostek kupilem je za 129zł a sprzedałem za 160zł :) a procek smiga na 1,625V a na 1,7V podkreciłem do 2360Mhz dalej nie sprawdalem moze kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Dżisas Krajst !! Też mi wyczyn ;) Pisałem o moich Elixirach, widać nikt nie czytał :( A chodzą one tak: z DDR333 na DDR454 cl2,5 Timingi - dolna strefa stanuff srednich. Sprawdzałem w Prime, więc są rock stable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Dżisas Krajst !! Też mi wyczyn ;) Pisałem o moich Elixirach, widać nikt nie czytał :( A chodzą one tak: z DDR333 na DDR454 cl2,5 Timingi - dolna strefa stanuff srednich. Sprawdzałem w Prime, więc są rock stable. PHIII tez mi wyczyn ;) ja mowie ze na max ustawieniach kiedys smigały, a nie na CL2,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Dżisas Krajst !! Też mi wyczyn ;) Pisałem o moich Elixirach, widać nikt nie czytał :( A chodzą one tak: z DDR333 na DDR454 cl2,5 Timingi - dolna strefa stanuff srednich. Sprawdzałem w Prime, więc są rock stable. PHIII tez mi wyczyn ;) ja mowie ze na max ustawieniach kiedys smigały, a nie na CL2,5 Też takie miałem jak ty, nazywały sie kingmax PC-400 cl2,5 i przy 360 chodziły z CL2 i max wykręconymi timingami, ale jak włożyłem je w płyte z FSB=454,cl2,5 to był tylko pisk głośniczka, niezależnie od napięcia!! Tak więc nie możesz byc pewnym czy twoje ramy poszłyby na tak wysokiej częstotliwości jak moje. Ale spoko, nie mówie "nie" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 U mnie chodzą na ustawienich 400MHz, CL2,5, Ultra. Chyba nieźle, jak na NONAME'y?To są pamięci ddr400, więc co dziwnego w tym iż chodzą na 200? :? :? 8O No chyba że uznajesz za sukces iż zamiast cl3 że masz cl2,5 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...