symbiont Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mam taki maly ale w sumie wazny problemik musze ochaczyc My Shared Folder w Kazaa bo chodzi o to ze jak jest u mnie zbyt duzy ruch to sie admin sieci wkurza i grozi odlaczeniem a czasem zostaiwam kompa i nie ma nie kilka dni a co za tym idzie nie ma kto wyrzucac rzeczy z tego nieszczesnago katalogu... Macie na to rade, tylko nie mowcie zeby poprostu odhaczyc bo sie nie da :cry: thx & pozdr Pewnie jest jakies proste rozw. tago problemu ale ja oczywiscie na to jeszcze nie wpadlem... :wink: Ops zapomnialem chodzi o to zeby nikt odemnie nie mogl ciagnac plikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 w kazaa lite: ustawienia -> ustawienia KL -> pobieranie -> wylanczenie udostepniania plikow innym uzotkownikom KaZaA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 dzieki Ci bardzo RoKFoR`ze! - jak moglem przeoczyc ten haczyk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...