DooDah Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mam takie nietypowe pytanko, chociaz tez hardware. Jade teraz do kraju wymienionego w topicu i mam ladna kolekcje muzy w mp3 (jak kazdy). no i chcialbym sobie kupic odwarzacz mp3, ale na plyty a nie na karty pamieci. teraz jest dylemat jaki: na pewno do 500 i na pewno jak najlepszy. rozwazam jakas nape moze dav-316??? Prosze poradzcie. albo jak ktos ma jakis link do testow takich urzadzonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 http://mp3.wp.pl/p/sprzet/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 zabierz ze soba komputer albo laptopa.....wiem to bezsensu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Creative dap jukebox 20 gb - polecam sąsiad ma i 0 problemów wiem bo u mnie zgrywa pliki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ten jest ciekawy :) http://www.nomadworld.com/products/muvo/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A ja tam jestem zwolennikiem MiniDiscow... qpujesz sobie kabelek optyczny... i zgrywasz... :) A pozatym to wypasny sprzet idealna jakoś i wogóle the best... Hehehe wiem bo mam i mialem kiedys mp3 diamonda i to byl badziew... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja tam mam mp3 Philips Rush i jest luz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...