MARTiiii Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ostatnio mialem problemy z kompem. Po przeskanowaniu Nav2003 (po aktualizacji nowej), nic nie zostalo znalezione przez niego. Jednak po przeskanowaniu mks-online ten podal mi wiadomosc ze na C:katalog ... znalazl wzorzec virusa W32.Alcaul.A . To NAV2003 tego nie wiedzi, a ten onlin tak, o co biega? Dodatkowo po przeszukaniu bazy MKS nie znalazlem takiego virusa W32.Alcaul.A, o co do cholery tu chodzi? Pliku nie można wyleczy, jedynie skasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 MKS rózne dziwne rzeczy pokazuje, i zazwyczaj wirusów wcale nie ma. A na przyszłośc patrz w jakim dziale zakładasz temat. Powinno być w oprogramowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No zdzialem to ten nie bardzo, bo problem jest z kompem - niewazne. 1 plik wwykrywa w C:System Volume Informationgdziestam i 2 w D;System Volume Informationgdziestam. Problem polega na tym, ze do tej pory pliki te kasowalem i jak mi sie zdaje po paru dniach znikal mi bootsector (Zakladalem wczesniej tematy z tym watkiem). Moze ten mksonline jest jakis blee i widz cos czego nie ma. Powtarzam w bazie MKS nie ma tej nazwy virusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Live update sie klania. Jest taka opcja w Northonie antywirusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja rozumiem, że można się spieszyć ale przynajmniej można by było przeczytać co napisałem w wątku, jak już sie odpowiada. Jest po najnowszej aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...