Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Witam! czy ktos sie orientuje, jak te barany zaczna starjkowac z srody na czwartek. TO chbya pociagi pocztowe , listy ,paczki tid tez stana tak? A co z poczta? to jak ludzie beda dostawac listy qrde :D W ogole co za poraniony pomysl nei maja jakichs innych mozliwosci zaprotestowania. Wedlug mnie jakis idiotyzm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 moja ciotka jest rzecznikiem prasowym PKP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 fajnie, spytaj jej :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ona jest ostro niedo<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiec z nia nie gadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 to pewnie od pracy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja sie boje ze nie bede mógł do szkoly pojechac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 no w sumie ja tez neiwiem... Ja do szkoly jezdze SKM'kami w jestem ciekawe czy oni tez strajkuja... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 to pewnie od pracy :D rotfl :-) moze im sie cos odwizdi. Chociaz pewno nie, fajnie bedize :P. Mam nadzieje ze poczta cos wymysli, bo czekam na paczke :D - chocaiz znajac tych kretynow to pewno oleja sprawe i beda czekac az sie skonczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ona jest ostro niedo<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiec z nia nie gadam No tym mnie rozwaliłeś :D :D :D Popłakałem się ze śmiechu. Szczerość do bólu. Respect :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No ale jak by nie było niech żyją wholecary i panele... -.-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 mam nadzieje ze dojdzie do mnie paczka sk6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja tez na paczke czekam!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ona jest ostro niedo<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiec z nia nie gadam nie to chyba Ty, jesli gadasz o swojej ciotce takie rzeczy to wlasnie znaczy dokladnie to co napisales. czy ktos sie orientuje, jak te barany zaczna starjkowac z srody na czwartek. To praca na kolei czyni czlowieka baranem? Nie wiedzialem ze tylu rzeczy mozna sie na tym forum dowiedziec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a tak BTW to oni 24h strajkuja czy dluzej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 nie powiedzialem ze praca na kolei czyni czlowieka kims gorszym, ale ktos kto popiera takie pomysly strajkow IMO jest baranem. Rozumiem ze im zle, ale nie mozna w zwiazku z tym paralizowac calego kraju,ktory i tak nie jest juz w najlepszej sytuacji (a to mu zdecydowanie NIE pomoze). Na pewno sa inne sposoby zaprostestowania. Mogliby chociaz towarowe przepuiszczac ,a z tego co wiem ma wszystko stanac( z wyjatkeim jakichs hutniczych - bo trzebabybylo piece wygaszac). TO nei wyglad na strajk tylko na butn przeciwko calemu swiatu ze im zle. Szlag mnie trafia... mam nadzieje ze sie myle i ze nei stana wszystkie pociagi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Tak się składa, że 95% transportu poczta wykonuje w swoim zakresie (transport samochodowy), docelowo ma być 100%. Czy to dobrze czy źle to już inny temat! Gwarantuję, że większość paczek dojedzie na czas- jeżeli nie pojadą ambulansem pocztowym to pojadą samochodem! Możliwe są przy dużym natłoku krótkie poślizgi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 dziekuje :-). Nie wiem koala kim jestes, ale mam nadzieje ze pracuejsz na poczcie :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Rozumiem ze im zle, ale nie mozna w zwiazku z tym paralizowac calego kraju,ktory i tak nie jest juz w najlepszej sytuacji .. Czlowieku, prosze Cie... Nie znasz sytuacji Polskich Kolei Panstwowych to wez sie nie wypowiadaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Znam bo widze, jest taka sama jak co 2 panstwowej instytucji i co? Mam plakac? Co ja poradze na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Rozumiem ze im zle, ale nie mozna w zwiazku z tym paralizowac calego kraju,ktory i tak nie jest juz w najlepszej sytuacji (a to mu zdecydowanie NIE pomoze). Na pewno sa inne sposoby zaprostestowania. Mogliby chociaz towarowe przepuiszczac ,a z tego co wiem ma wszystko stanac( z wyjatkeim jakichs hutniczych - bo trzebabybylo piece wygaszac). mam nadzieje ze sie myle i ze nei stana wszystkie pociagi :( A co Ty bys zrobil??? Co bys zrobil w takiej sytuacji??? dlaczego nie mozna paralizowac kraju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie wiem co bym zrobil, dizeki Bogu nie jestem w takiej sytuacji. A ciekawe co Ty bys zrobil musząc dojezdzac do pracy ilesc tam kilometrow i jedyna droga to pociag, ktory dzis nie przyjedzie. Cieszysz sie? Niech zrobia tak jak gornicy, ktorzy tez blokowali drogi, a ostatecznie okupowali przez 60 apre dni kampanie weglowa (nawiasem mowiac 1 ulice dalej ode mnie) i fajnie. Niech robia burdel politykom a nie zwyklym ludziom, nie fair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jesli Cie to interesuje przeczytaj artykuł np. z wczorajszej Wyborczej w Gospodarce, tam jest wszystko napisane, co rzad i kiedy miał zrobić, a nie zrobił i co z tego mamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie wiem co bym zrobil, dizeki Bogu nie jestem w takiej sytuacji. A ciekawe co Ty bys zrobil musząc dojezdzac do pracy ilesc tam kilometrow i jedyna droga to pociag, ktory dzis nie przyjedzie. Cieszysz sie? Niech zrobia tak jak gornicy, ktorzy tez blokowali drogi, a ostatecznie okupowali przez 60 apre dni kampanie weglowa (nawiasem mowiac 1 ulice dalej ode mnie) i fajnie. Niech robia burdel politykom a nie zwyklym ludziom, nie fair. Tak mozna dlugo dyskutowac i do niczego nie dojdziemy... Robic burdel politykom... Nie znasz jeszcze naszych politykow? Dla nich nie ma mocnych argumentow, po za tym jak chcesz zrobic burdel politykom??? przeciez nie pojdziesz i nie zabijesz... Jedyne z czym sie moga liczyc to opinia publiczna jest to jedyne co mozna zrobic. Niestety w takich przypadkach ucierpia na tym inni. Tak myslalem wlasnie ze nie bedziesz wiedzial co bys zrobil i powiem Ci dlaczego, dlatego ze nigdy nie byles w takiej sytuacji i nigdy nie probowales jej zrozumiec, gdybys sprobowal zrozumiec lub byl w takiej sytuacji - wiedzial bys doskonale, ze nie ma ZADNEGO innego wyjscia z tej sytuacji... Gdybys sie tez zastanowil wiedzialbys ze za czyny kolejarzy nie sa oni sami odowiedzialni, to ze nie przyjedzie pociag nie jest z winy kolejarzy tylko naszego Rządu... To on sprawil ze ten pociag nie przyjedzie, nie kolejarze, obarczasz winą nie własciwą stronę... co bym zrobil muszac dojezdzac do pracy iles tam kilometrow? skorzystalbym z najmniejszego zla sposrod wybranych alternatyw, bo idealnych rozwiazan nie ma... Czy sie ciesze? a powinienem? :lol: Nie ciesze sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ok, ale ja do rządu nie naleze i to nie moj wina co tam ejst napisane. Natomiast jedyne co chce powiedziec, to to ze forma strajku jest moim zdaniem zbyt ostra , zawzse przy tego typu prostetach zwykli ludzie tez troche cierpia. Ale caly kraj to IMO przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 gaz - A co byś powiedział, zeby tak wszyscy zaczeli strajkowac ? Nie tylko rzad jest winny - wiec nie szukaj kozla ofiarnego. Czekaj .. proponuje taka lokalna rewolucje - obalimy rzad , poscinamy pare glow itd. Nie chce mi sie zyc w tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>a kraju. Rozumiem , ze SKMki tez stana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 jesli chcez zeby odszedl miler ze swoim rzadem i reszta starych debili wyslij sms pod numer 7258 o tresci <span style="color:red;">[ciach!]</span>c , koszt sms 2zl + VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Szanowny Panie Poczta Polska odchodzi od przewożenia przesyłek za pośrednictwem transportu kolejowego na rzecz samochodowego. Nie sądzimy, aby w związku ze strajkiem PKP zaistniały jakieś opóźnienia w dostarczaniu przesyłek do Klientów. Z poważaniem -- Kamila Rudnik Biuro Promocji i Informacji CZPP i wszystko jasne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ona jest ostro niedo<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiec z nia nie gadam jasiek, wlasnie zaliczyles yellow card za szczegolnie niewyrafinowana glupote. Jeszcze raz taka akcja i sie pozegnamy na stale, bez zalu z mojej strony :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 W przyszłorocznym budżecie państwa na Przewozy Regionalne PKP zaplanowano tyle pieniędzy, ile domagają się związkowcy - poinformował wicepremier i minister infrastruktury Marek Pol podczas nocnego spotkania ze związkowcami PKP "Zakładamy przeorganizowanie finansowania Przewozów Regionalnych i wygląda na to, że otrzymają one około 900 mln zł w przyszłym roku. Tymi pieniędzmi miałyby zarządzać samorządy" - mówił Pol związkowcom. cytat z http://info.onet.pl/826763,11,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ona jest ostro niedo<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiec z nia nie gadam nie to chyba Ty, jesli gadasz o swojej ciotce takie rzeczy to wlasnie znaczy dokladnie to co napisales. czy ktos sie orientuje, jak te barany zaczna starjkowac z srody na czwartek. To praca na kolei czyni czlowieka baranem? Nie wiedzialem ze tylu rzeczy mozna sie na tym forum dowiedziec :? W przypadku SOK'istow tak. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...