Skocz do zawartości
DREDD

Jakie macie temp. proca?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki masz wentyl u mnie jest titan spowolniony fan matem ile ma obrotow nie wiem bo moja plyta nie pokazuje mniej niz 2570 :cry: ale zmniejszalem na sluch - az nie bedzie slychac czyli ma bardzo malo rpm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz wentyl u mnie jest titan spowolniony fan matem ile ma obrotow nie wiem bo moja plyta nie pokazuje mniej niz 2570  :cry:  ale zmniejszalem na sluch - az nie bedzie slychac czyli ma bardzo malo rpm

volcano 7+ (3800 rpm) i 2x wentyle 80x80 puszczone na 7V lub jak jest goraco to na 12V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na full load 43-44C, a na luzie przy softwerowym CPU Idle 35C.

Athlon XP 2000+ o/c 2200+, Volcano 7+, copershim, Arctic Silver 3

ja mam 54-55`C teraz a jak mam 30'C w pokoju to na procq sie robi 62-63'C i sie restartuje :evil:

oczywiscie w full-load(UD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jak w temacie.

Ja mam 37*C idle i 54-55*C full load (by seti@home)

Win XP z uruchomionym programowym chlodzeniem tym od winow

konfig jak nizej

Ja mam cały czas 36stopni, ale jak wczoraj temperatura w pokoju podskoczyła do 30 stopni, to nagrzał się do 38.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy pracującym ciągle SETI mam w upały 49-51, w chłodniejsze dni 44-47. Chłodzenie to Titan. Dodam, że mam wytłumioną obudowe oraz 92mm z przodu wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący, w zasilaczu 92mm wyciąg znad proca oraz standardową 80 wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ącą z zasilacza, 80mm wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący z tyłu. Taktowanie proca jak poniżej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w full load mam 43 C (obciazony przez ud)

procek to celek 1.2@1.56 chlodzi go radiator od WBK 38+wentylator boxowy. mam jeszcze jedna 80 na gorze obudowy wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>aca powietrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...