AZAKIEL Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Nowa gra Capcom-u podobna nieco w klimatach do Devil my Cry zawita takze na Peceta 8) to milo bo tego typu gier na Pieca jest malutko Demko do zassania jest tu http://www.gamershell.com/news_BChaosLegio...onBPCDemo.shtml a tak wygladaja wymagania rekomendowane: Recommended: -Windows XP CD-ROM -Intel Pentium 4 - 2GHz of higher -256MB RAM or higher -1.2GB or higher hard disk space -640 x 480 resolution support monitor -3D video card (VRAM 128MB) that supports DirectX8.1 or higher, 640 x 480 and 16bit resolution -32X speed CD-ROM drive or higher -DirectSound compatible sound card (DirectX 8.1 or higher) -DirectX 8.1 or higher version -Microsoft Mouse or pointing device with same function or higher -8 button game pad i garsc screenshotow http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...os_Legion.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drprzem Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 powiem tak, sciągnąłem zainstalowałem zagrałem 5 minut i odinstalowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A ja powiem tak: demo zapowiada naprawde niezla pozycje, juz sama muza w titlu robi klimacik. Najwazniejsze jest to, ze gra bedzie miala niezla (podobno) fabule - co zreszta nie dziwi , bo japsy robia to najlepiej. Bardzo czekam na te gre - demo jest OK i nic tu wiecej nie mozna dodac. Ciekawe na ilu plytach gra sie rozlozy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 powiem tak, sciągnąłem zainstalowałem zagrałem 5 minut i odinstalowałem. Rozumiem sa gusta i gusciki ale moze kolego jakies argumenty :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Polecam przed odpaleniem wejsc do opcji i ustawic wszystko na HIGH , zwlaszcza obiekty w grze, aha granie w takie gry jest przyjemnoscia jak sie gra na padzie takim jak w PS2 lub PSX (co jest nawet zaznaczone w wymaganiach rekomendowanych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Polecam przed odpaleniem wejsc do opcji i ustawic wszystko na HIGH , zwlaszcza obiekty w grze, aha granie w takie gry jest przyjemnoscia jak sie gra na padzie takim jak w PS2 lub PSX (co jest nawet zaznaczone w wymaganiach rekomendowanych).Dokładnie jak mowisz bez pada gra traci 75% swojej miodności. Pozatym gierka extra, ale do Devil May Cry jej daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Na BT pojawił się CHAOS LEGION na PC - wersja full (mozna tez zassać demko z gamershell.com) ,jak ktos to sciągnie niech podzieli sie wrazeniami, ja grałem w demko i nawet nawet mi sie podobało, lubie takie odprężające zręcznosciówki , dla tych co nie w temacie link do screenów z gierki http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...os_Legion.shtml i troche screenów z playstation 2 ( z PS2 jest więcej obrazków i trochę więcej na nich widac..ciekawsze ujęcia) http://www.gamershell.com/hellzone_Playsta...os_Legion.shtml aha..wersja na PC ma ciut lepszą grafikę (jesli sie ustawi detale na maxa) ale przy maxymalnych detalach potrafi w niezłej zadymie przychrupać...mówie tu o demku bo pełnej wersji jeszcze nie sciągnałem P.S. do tej gierki polecam joypada (najlepiej takiego jak od PS2 czyli 2 gały analogowe+krzyzyk+4przyciski na górze i 4 z przodu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ponoc chala. A mial byc HIT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 gralem na ps2, gra niskich lotow, szybko sie nudzi.... rece bola od napierdzielania w przyciski... malo ciekawych ruchow Sieg'a...(w porownaniu do DMC) tylko filmiki ladne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Gra ktoś w tą gre. Ja nawet Torutialu nie moge przejść. Jak zrobić żeby ten mój duch atakował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.floppy Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 cza chyba agresiv moda mu wlaczyc czy cos takiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mam pytanie - czy wie ktoś jak <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jedną z części tautunosa na 8 levelu ??? Troche za początkiem planszy jest krata, której nie potrafię otworzyć, a za nią owa część ... Pomoże ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 miniestety tez sie nie udalo tego pozbierac, ale pewnie na gry-online.pl maja poradnik do tej gry i tam pewno napisane jest co i jak ;P a ogolnei mi sie gra bardzo podobala. najpierw gralem na imprezie u przyjaciol na ps2 potem oplakiwalem ze nei moge pograc u siebie na pc a potem odkrylem ze jest wersja pc ;P wiec mam ja od dawna w zasadzie ;P gra jest na pada na klawiaturze nie gra sie zbyt fajnie :( co do grafy to strasznie slaba ostrosc tekstur i wsio skace troche, jak to w grach z ps2 jak dla mnei dogrania tylko z aax8 i anizo x16 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A tam sapiecie tylko!Na moim "sprzecie" co dziwo całkiem ładnie wyglada i nie przycina sie synkowie!:-)Rzeczywiście grywalność kuleje i giera raczej nie przyciąga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...