SIALA Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 SIEMANKO Kupiłem Radeona 9100 xelo którego postanowiłem podpiąć pod tv. i problem sie zaczyna Gdy komp startuje wszystko wyglada na oki na tv mam obraz, ale gdy pokazuje sie pulpit WINDOWSA ekran na tv skacze. KOMP NAWET CHYBA NIE WYKRYWA TV BO W OPCJACH ATI MAM ZACIEMNIONĄ ZAKŁADKE KTÓRA ODPOWIADA ZA USTAWIENIA TV. POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 SIEMANKO Kupiłem Radeona 9100 xelo którego postanowiłem podpiąć pod tv. i problem sie zaczyna Gdy komp startuje wszystko wyglada na oki na tv mam obraz, ale gdy pokazuje sie pulpit WINDOWSA ekran na tv skacze. KOMP NAWET CHYBA NIE WYKRYWA TV BO W OPCJACH ATI MAM ZACIEMNIONĄ ZAKŁADKE KTÓRA ODPOWIADA ZA USTAWIENIA TV. POMOCY Masz Direct'a 9 zainstalowanego :?:, jeżeli tak to go odinstaluj zainstaluj 8 i spr wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIALA Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 JAK ODINSALOWAĆ DIRECTX? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 poszukaj na google.com "directx uninstaller" napewno znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIALA Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Oki dzinks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIALA Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 DIRECTX 8.1 PL NIC NIE POMÓGŁ. :(( NIESTETY.... JAKIEŚ SUGESTIE LUB POMNYSŁY? ( TV MAM 100 HZ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...