spiler Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jaki hardweare widać. vcore=1,75V, cpufan~4500rpm, temperatura procka 51-55 st.C. Ile moge go podkręcić i czy to jest bezpieczne. Wiem ze moja plyta daje mi możliwość overclockingu w BIOS i na plycie ale mimo tego proszę o podanie bezpiecznej najniższej konfiguracji. Poxniej ewentualnie pobawie sie w dodatkowe chłodzenie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja bym sie najpierw pobawił w chłodzenie. Temperatura to w idle czy stress? P.S. Użyj opcji usuń lub zmień bo załozyles dwa identyczne tematy rózniace sie tylko jednym zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Zdecydowanie chłodzenia 51-55C* do dużo za dużo zmień chłodzenie wtedy pomyśl o OC Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 nie radze ci sie bawic w oc z tym chłodzeniem chyba ze samym fsb bez podnoszenia napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Przy takich temperaturach to raczej nie bardzo pobawisz sie w podkrecanie. Najpierw zmien chlodzenie a potem mozesz dopiero bawic sie w podkrecanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...