Dzi@dzi@ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mam problem z IGI 1 a mianowicie niewidac celownika ani paska stanu zycia. Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely. Wiec czy istnieje jakis patch poprawiajacy ten wqurwiajacy błąd ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 naklej sobie celownik tasma klejaca (przezroczysta) na monitor i narysuj markerem ,,,,,,,,,,,,mi pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 To jest na 100% wina detonatorow. Kiedys mialem stare, pozniej zainstalowalem nowsze i juz celownika nie bylo. Mozesz probowac stare detki, tak sprzed 2 lat or sth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely.Obawiam się, że to bardziej wina karty jaką posiadasz w opisie niż sterów :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely.Obawiam się, że to bardziej wina karty jaką posiadasz w opisie niż sterów :twisted: ja na idetycznej karcie , wogóle nie mogłem grać w demo IGI , poprastu zamiast menu był zielony ekran i to wszstko . czyżby to była faktycznie wina karty :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 brak celownika :D kolejne optymalizacje Nvidi w sterownikach :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Aha zeby dodac pikanterii to dodam ze te stery na ktorych byl celownik byl tak stary ze GF4 mx440 na nich jeszcze nie chodzil. Dlatego skonczylem ta gre na GF2 MX. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 naklej sobie celownik tasma klejaca (przezroczysta) na monitor i narysuj markerem ,,,,,,,,,,,,mi pomoglo :)rozwaliłes mnie tym tekstem :lol: a co do celownika to : zmien detonatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam problem z IGI 1 a mianowicie niewidac celownika ani paska stanu zycia. Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely. Wiec czy istnieje jakis patch poprawiajacy ten wqurwiajacy :?: :?: :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ja kiedyś też miałem taki problem i okazało sie że to wcale nie jest wina det tylko CD, pożyczyłem od kumpla płytke i chodził jak nowy. Oczywiście może to być wina sterów, ale warto teżsprawdzićczy płytka jest w porzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam taki problem. Po uruchomieniu gry Project IGI nie widać kursora w menu. mam kartę graficzną 2 mx 200 32mb. Kiedyś miał rive na starym komputerze i wszystko dobrze chodziło. sterowniki mam windowsowe. próbowałem zmieniać na najnowsze56.64, na 30x 29 i nic to nie dawało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SafO Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Z tego co pamietam, a dawno w to grałem, to nic nieda sie z tym zrobic i pod XPekiem nieda rady tego wyeliminowac. Problem jest tylko z kursorem w menu czy tez z celownikiem podczas grania ? Bo umnie tez celownik przedstawial sie jako dziwne szare prostokaty, jedyne mi znane wyjscie to na czas ukonczenia gierki drugi system musisz zainstalowac np. win 98 i wszystko powinno ladnie smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 problem tkwi w detonatorach, kursor dzialal na bardzo starych, na nowych juz go nie ma, jesli wykopiesz jakies detki sprzed 2-3 lat to moze bedzie chodzic, wiem na 100% bo tez to mialem, ew. zmien karte na ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam/Miałem ten sam problem . Chodzi o sterowniki do graficznej . Tak jak przedmówcy sugeruje zainstalowanie starszych drivow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 na stronie Eidos Games znalazłem to: " Project IGI - Error starting game - Couldn't Create DirectDraw object - DDERR_CANTCREATEDC If you attempt to play Project IGI and get a video or display-related error such as: Couldn't Create DirectDraw object DDERR_CANTCREATEDC Error creating Direct3D Make sure you have installed the latest DirectX compliant drivers for your video card from your hardware manufacturer. You may have installed DirectX with the game or even have a later version of DirectX installed, but your video card drivers are not upgraded, and must be separately updated. Additionally, Project IGI does not support dual monitors, or "dual head" video cards. If you can disable the extra video output in your display properties control panel you may be able to run Project IGI. Look under Start>Settings>Control Panel>Display>Settings>Advanced to adjust the Display Properties for your video device. If your video card is the ATI Radeon VE there is no simple solution for this problem, other than plugging in an additional monitor to the Radeon VE, and Project IGI is unable to play. If you are unable to plug in an additional monitor we recommend returning the game to the point of purchase for a refund or exchange, or contacting Eidos Support." disable the extra video output - o co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpmar1789 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 witam. ja mam inny problem. uruchomie ja normalnie ale gdy chce zaczac grac(wczytuje misje) to wyskakuje okienko o raporcie bledow microsoftu i wywala do windowsa. wiecie jak temu zaradzic? ps. mam radeona 9600(128mb) i windowsa xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 archeolog :D jezeli ci nie pomoze zmiana sterownikow, to znaczy ze masz jakiegos uszkodzonego pirata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Ta gra to staszna głupota. Pamiętam że też dużo w nią grałem kiedyś i miałem problem z celownikiem. Zmiana sterów pomogła. alepotem i tak ją rzuciłem po kolejnych bezsensach w niej zawartych. Najlepsze było strzelanie ze snajperki do stojących i rozmawiających na warcie zołnierzy. Zabijasz jednego strzałem w głowę a drugi jakby nigdy nic dalej kontynuuje rozmowę mimo że jego koleś leży obok :D . Albo teleport przeciwników przed nosem z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 nawet i ja w to kiedys gralem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Snake73 Mimo tych niezaprzeczalnych wad ,w tamtych czasach ta gra byla przelomowa ogromne tereny jak na owe czasy , gralo sie calkie m przyzwoicie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Mi sie gra bardzo podobała. Gdyby tylko jeszcze multi było to kto wie. Imo świetne były te mapy i grafa jak na tamte czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Podbijam temat bo gierka była super :D Tzn dalej jest Ktoś mi poradzi coś podobnego do IGI, IGI2? Czyli skradanie się, trochę do walki, trochę do pomyślenia.... Nie jakieś kłejki albo kol of diuti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) W Splinter Cell masz skradanie się, ale jak musi być fpp to jeszcze w Far Cry da się skradać i ma otwarty obszar, jak w IGI 2 (w IGI pierwszą nie grałem). Brakuje mi jakieś gry podobnej do IGI 2, gdzie z taką satysfakcją można było nóż używać. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...