Skocz do zawartości
Dzi@dzi@

Project I.G.I

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z IGI 1 a mianowicie niewidac celownika ani paska stanu zycia. Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely.

Wiec czy istnieje jakis patch poprawiajacy ten wqurwiajacy błąd ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely.

Obawiam się, że to bardziej wina karty jaką posiadasz w opisie niż sterów :twisted:

ja na idetycznej karcie , wogóle nie mogłem grać w demo IGI , poprastu zamiast menu był zielony ekran i to wszstko .

czyżby to była faktycznie wina karty :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z IGI 1 a mianowicie niewidac celownika ani paska stanu zycia. Tylko na starszych detonatorach jest wszystko ok ale nie bede przeciez instalowal starych bo nowe gry by sie strasznie ciely.

Wiec czy istnieje jakis patch poprawiajacy ten wqurwiajacy

:?: :?: :?: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem. Po uruchomieniu gry Project IGI nie widać kursora w menu. mam kartę graficzną 2 mx 200 32mb. Kiedyś miał rive na starym komputerze i wszystko dobrze chodziło. sterowniki mam windowsowe. próbowałem zmieniać na najnowsze56.64, na 30x 29 i nic to nie dawało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam, a dawno w to grałem, to nic nieda sie z tym zrobic i pod XPekiem nieda rady tego wyeliminowac. Problem jest tylko z kursorem w menu czy tez z celownikiem podczas grania ? Bo umnie tez celownik przedstawial sie jako dziwne szare prostokaty, jedyne mi znane wyjscie to na czas ukonczenia gierki drugi system musisz zainstalowac np. win 98 i wszystko powinno ladnie smigac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie Eidos Games znalazłem to:

"

Project IGI - Error starting game - Couldn't Create DirectDraw object - DDERR_CANTCREATEDC

If you attempt to play Project IGI and get a video or display-related error such as:

Couldn't Create DirectDraw object

DDERR_CANTCREATEDC

Error creating Direct3D

Make sure you have installed the latest DirectX compliant drivers for your video card from your hardware manufacturer. You may have installed DirectX with the game or even have a later version of DirectX installed, but your video card drivers are not upgraded, and must be separately updated.

Additionally, Project IGI does not support dual monitors, or "dual head" video cards. If you can disable the extra video output in your display properties control panel you may be able to run Project IGI. Look under Start>Settings>Control Panel>Display>Settings>Advanced to adjust the Display Properties for your video device.

If your video card is the ATI Radeon VE there is no simple solution for this problem, other than plugging in an additional monitor to the Radeon VE, and Project IGI is unable to play. If you are unable to plug in an additional monitor we recommend returning the game to the point of purchase for a refund or exchange, or contacting Eidos Support."

disable the extra video output - o co chodzi ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to staszna głupota. Pamiętam że też dużo w nią grałem kiedyś i miałem problem z celownikiem. Zmiana sterów pomogła. alepotem i tak ją rzuciłem po kolejnych bezsensach w niej zawartych. Najlepsze było strzelanie ze snajperki do stojących i rozmawiających na warcie zołnierzy.

Zabijasz jednego strzałem w głowę a drugi jakby nigdy nic dalej kontynuuje rozmowę mimo że jego koleś leży obok :D . Albo teleport przeciwników przed nosem z kosmosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Splinter Cell masz skradanie się, ale jak musi być fpp to jeszcze w Far Cry da się skradać i ma otwarty obszar, jak w IGI 2 (w IGI pierwszą nie grałem).

Brakuje mi jakieś gry podobnej do IGI 2, gdzie z taką satysfakcją można było nóż używać.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi