lopik_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Pilnie potrzebuję jakis program do tworzenia stron www w trybie WYSWING czy jak się to pisze w każdym razie tak żeby nie trzeba było wpisywać kodów HTML ( taki jak Front Page) najlepiej gdyby był po polsku i darmowy a jeśli nie to obojętnie byle by był THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 zmien podpis ! patrz regulamin co do porgramu to nie wiem, nie kieruje sie ta zasada przy robieniu stron, ale wydaje mi sie ze kiedys byl (napewno byl) temat na ten temat 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Macromedia Dreamweaver i Pajaczek nie pracuja przypadkiem w tym trybie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Macromedia Dreamweaver i Pajaczek nie pracuja przypadkiem w tym trybie? Md jest płatny i non-pl ( ale monża to zmienić ,tylko do ver. 4.0 ) natomist pajaczek to czysty html-owiec , nie trybu graficznego Od biedy jak masz Office 2000 lub XP to masz Frontpage ( chyba tylko w wersjach profesional i wyżej, w XP fp jest po polsku ) oraz jego darmowy odpowiednik fronpage Express - znacznie okrojony , raczej namistka programu tego typu Adobe golive chyba tez jest graficznym edytorem www P.S. zna ktoś graficzny lub bardzo prosty edytor php ( dla gogos kto nie zna php ) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Program do tworzenia stron WYSIWYG za free: First page. z firmy evrsoft. http://www.evrsoft.com/1stpage2.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 P.S. zna ktoś graficzny lub bardzo prosty edytor php ( dla gogos kto nie zna php ) :?:A to w php można pisać graficznie??? Zeby pisać w php trzeba troche znac php, bo graficznie to mozna pisac tylko formularze itp. w html'u, które będą przekazywały parametry do php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 aRoo"]Program do tworzenia stron WYSIWYG za free: First page. z firmy evrsoft.http://www.evrsoft.com/1stpage2.shtml Ten program nie tworzy stron www w trybie graficznym (WYSWING) :evil: :evil: tylko w HTML zawiodłem się na tobie wiesz ile mnie to kosztowało ściągnąć 5 Mb na modemie :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 aRoo"](sam sie wytne) Ten program nie tworzy stron www w trybie graficznym (WYSWING) :evil: :evil: tylko w HTML zawiodłem się na tobie wiesz ile mnie to kosztowało ściągnąć 5 Mb na modemie :evil: :evil: Najserdeczniej i najuprzejmiej, jak tylko moge, przepraszam. Sam mam modem i wiem co to znaczy drzec 5 mega (jakies 40 minut :/ ) Cholera, zapedzilem sie troche, bo nie mialem go przed oczyma, a uzmyslowilem sobie ze wprowadzilem cie w blad jak siedzialem w autobusie. Spalilem sprawe i tyle. Przepraszam jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...