m@tys Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Witam! Po wielu zabiegach, udało dostać mi się Radka 9100 Supergrace 128 Bit 64Mb bez TV-Out 250/250. I tu mam pytanie do użytkowników tej karty, na ile można średnio ją podkręcić? U mnie poszła na 270/270 ale pamiątki aż parzyły... I jeszcze jedno lamerskie pytanie, czy jak podkręcam grafę to czy zasilacz odczuwa to BARDZO? Bo nie chciał bym abym podkręcająć nagle mi komp zamilkł...... Z góry dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 z tym podkręcaniem nie przesadzaj jak pamiatki są gorące przydałoby się lepsze chłodzenie np dodatkowy wentylator lub radiatorki na kosci pamieci, ale staraj się uważać bo łatwo pożegnać się z kartą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@tys Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie jest aż tak źle, ale nad wentylem to musze się zastanowić, aby popierwsze był cichy, bo ten daje odczuć swoją obecnośc.....a i wydajnością nie grzeszy... tylko Jaki?? Nie ma otworów do mocowania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 IMO przede wszystkim załoz radiatory na pamieci ( BTW ja swoich jeszcze nie skonczyłem ) i sprawa zasiłki , jaka masz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@tys Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Będe musiał zakupić radiatorki, a co do zasiłki to żadna rewelacja, Modecom ATX 300GTF. Ale jak poszło 10x200 to zasiłka nawet nie drgneła :> Lecz z braku funduszy na ewentualną awarię, nie bawie się narazie w podkręcanie procka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...