obi oba Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 witam, nie wiem czy to stanowi jakis problem, ale w menadżerze urządzeń mam zinstalowane dwie karty graficzne- Radeon 9200 series i Radeon 9200 series- secondary czy taki stan jest normalny? to są moje pierwsze doswiadczenia z kartą ATi, mam ją od kilku dni pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jest to normalne ! Masz przeciez o ile dobrze sie orientuje 2 RAMDAC-i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jest to normalne ! Masz przeciez o ile dobrze sie orientuje 2 RAMDAC-i Patrz, a mi się wydawało, że to od dwóch wyjść :> (vivo i normalne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A mi sie wydawalo, ze to od dwoch wyjsc na monitory: standardowe i DVI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...