zibi322 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 http://www.pila3d.com/ tu sa wyjasnienia, na www.pc.com.pl rowniez jest informacja. Coraz wiecej serwisow upada, zle sie dzieje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ano bywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 wszystko co dobre kiedys musi sie skonczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Dla mnie pc.com i tak jest za tweak.pl i benchmark.pl :) . Ale szkoda czasem jakis dobry link albo news dali , natomiast ich testow nie lubilem . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jak to nie ma przed chwila wszedlem i dziala ?? slyszalem =, ze mieli juz ich wylaczyc i po tym topicu myslalem, ze juz to zrobili, ale jednak jeszcze nie upadlo pc.com.pl ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jak to nie ma przed chwila wszedlem i dziala ?? slyszalem =, ze mieli juz ich wylaczyc i po tym topicu myslalem, ze juz to zrobili, ale jednak jeszcze nie upadlo pc.com.pl ;)) Ale juz nic nie aktualizuja !!!! . Tylko to co bylo tydzien temu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jest jeszcze jeden news 18 lipca :)) a poza tym starsze artykuly tez mozna poczytac mnie np interesowala recenzja MSI KT3 Ultra i znalazlem ja tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jest jeszcze jeden news 18 lipca :)) a poza tym starsze artykuly tez mozna poczytac mnie np interesowala recenzja MSI KT3 Ultra i znalazlem ja tam ;] Tia ta strona mat glownie tylko testy MSI :) widac sponsor taki ;) . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ale szkoda, ze padl kolejny serwis ;[ mhm, ale moze tworca pckoma zrobi drugi serwis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Oby był kolejny PC.com.pl Ale może inna odsłona ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...