phobosq Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 widzieliscie - http://www.solidhardware.com/macci/ swoja droga koles ma niezle stanowisko pracy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 chłopak na wszysko nie wąskie napoięcia zapodaje RAM:2x256MB HyperX PC3000 (327FSB, 5:4 divider, CAS 2-2-2-5) Vmem: 3.68V i przynajmniej ma porządek na biurku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ładnie, ładnie. A jest jakiś lepszy rekord :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no niezly winik :) respect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeszvcze do tego @ R 9800XT i walnąc 3dmarka i ciekawe jaki bylby wynik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wiekszosc jego rezultatow budzi podziw ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 No niezle, niezle. Magistrala ponad 300MHz i chlodzenie ladnie oszronione :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hehe, widze ze projekty macciego dopadliscie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja niemam 1Ghz a koles wycisnol 5Ghz :((( Ale wynik nie powiem budzi podziw:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 calkiem spoczko, nie powiem :) .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Wspaniały wynik, ale bajzel na biurku mam większy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hehe, widze ze projekty macciego dopadliscie ;] Rozumiem ze te projekty sa jednymi z wielu mogl bys zazucic jakies linki :roll: do innych :?: Pozdrawiam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pieknie - szacuneczek! Ale mi osobiscie bardziej podobaja sie wyniki z athlona 600, athlona 650 i celiny 333. Wyciagnac z proca 2x wiecej to nie byle co :D. Choc wiadomo 5GHz ladniej brzmi ... PS No i o xp2100+ zapomnialem - to dopiero jazda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 5GHz niezły piecyk Pewnie można by grzanki na tym smażyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no widac ze kolo ma pojecie ... lubi wyciskac "drugie tyle" z proca duren650@1388,thunderbird1ghz@2ghz :twisted: a co do bajzlu na biurku to gdzie tam RESPECT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Gratuluje temu gościowi Widze, że musze się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za podkręcanie mojej maszynki. Bo jakieś słabe wyniki mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Dobry koleś :!: 8O 8) Chyba se podkręce zaraz moją celine na 8ghz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Wyznik niezle, ja na razie z mojego 2.4Ghz wycisnalem 3Ghz (ale procek jest 533FSB NIE 800) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Liczba ładna i daje do myślenia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 O ja pie..... znaczy super !! :wink: Gosciu ma faktycznie nie liche osiagniecia. Tylko pogratulowac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Oj LPC, twój Duron 650 wyciska ponad 2x tyle ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Oj LPC, twój Duron 650 wyciska ponad 2x tyle ^_^???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...