difrat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Wroclawianie. czy ktos nie wie czy mozliwe jest we wrocku zastosowanie nastepujacego patentu - modernizacja kompa. oddaje w sklepie/zakladzie stary procek dokladam deczke lub troche wiecej niz deczke i biore lepszy? (konkret durak 1200 na athlona - 1800 -2000). widzalem na kilku sklepikach kiedysnapis modernizacja sprzetu ale czy to o to chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hmm.....musisz poprostu isćdo tego sklepu i siespytać.U mnie na wsi niektóre sklepy tak robia ale biorą te częsci za naprawde małą kase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 dzieki;) mam tylko nadzieje ze ktos moze mi wskazac miejsce we wrocku gdzie moge to zrobic na korzystnych warunkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja mieszkam we Wrocku, ale chyba nie myslisz ze znajde taki sklep za ciebie??? A moze jeszcze ma za ciebei poszukac ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od ciebie proca i ci przyniesc nowego do domu????? CO ty na to????? yhh, ludzi ewykazcie troche wlasnej inicjatywy. A tak wogole to wiekszosc sklepow tak robi, jezeli kupisz cos iu nich to moga ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> starego proca. albo pojdz na gielde(przy polibudzie), sprzedja go i kup w sklepie nowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja mieszkam we Wrocku, ale chyba nie myslisz ze znajde taki sklep za ciebie??? A moze jeszcze ma za ciebei poszukac ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od ciebie proca i ci przyniesc nowego do domu????? CO ty na to????? yhh, ludzi ewykazcie troche wlasnej inicjatywy. A tak wogole to wiekszosc sklepow tak robi, jezeli kupisz cos iu nich to moga ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> starego proca. albo pojdz na gielde(przy polibudzie), sprzedja go i kup w sklepie nowego. Ale po co ten post? Kolega difrat pytał, bo może ktoś już tak robił, i może polecić jakiś sklep, który na pewno na to pójdzie, i jeszcze przy tym nie zedrze z niego ostatniej koszuli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie słyszałem żeby jakiś sklep oferował takie usługi... Moim zdaniem najszybciej byłoby sprzedać stary proc (allegro lub szybciej na giełdzie na politechnice) i kupić nowy. Wybierz się w niedzielę na giełdę, tam na 100% opylisz proca i kupisz innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Na gieldzie opylisz szybko ale czy korzystnie to juz sprawa wzgledna, na gieldzie tez zdzieraja z ludzi. Ostatnio kolega chcial opylic durona 800, to poponowali mu 40zl i to byl maks.....moimk zdaniem "troche" za malo, ale sporobowac zawsze mzona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mieszkam we Wrocku, ale chyba nie myslisz ze znajde taki sklep za ciebie??? A moze jeszcze ma za ciebei poszukac ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> od ciebie proca i ci przyniesc nowego do domu????? CO ty na to????? yhh, ludzi ewykazcie troche wlasnej inicjatywy. A tak wogole to wiekszosc sklepow tak robi, jezeli kupisz cos iu nich to moga ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> starego proca. albo pojdz na gielde(przy polibudzie), sprzedja go i kup w sklepie nowego. a czy ja ciebie o to prosze? niem masz nic madrego do odpowiedzenia to nie odpowiadaj. Pytalem czy ktos wie gdzie mozna cos takiego zalatwic. nie wiesz? to siedz cicho madralo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 modernizacja jest nieoplacalna zawsze zedra z czlowieka :/ najlepiej sprzedaj stare czesci np na allegro - ja ostatnio za durona 850 z radiatorem uzyskalem 110 zl za gf2 ti prolinka 180 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 modernizacja jest nieoplacalna zawsze zedra z czlowieka :/ najlepiej sprzedaj stare czesci Popieram. Nie znam porzadnego sklepu ktory bawi sie w modernizacje. Porzadnego i taniego. Czyli tak modernizujesz procka to wydymaja ciebie rowno np: za procka nowego zaplacisz o np 30 zeta niz w arescie czy prolinie a za starego to wogole 5 groszy dostaniesz. sprzedaj na gieldzie i poprostu kup nowego i juz. Na pewno bedzie korzystniej sprzedac niz modernizowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mieszkam we Wrocku i niestety nie mogę ci żadnego sklepu polecić które dobrze płaci za sprzedane rzeczy. Wszystkie sklepu oszukują jak tylko da... Dlatego też jeśli coś sprzedawać to tylko na allegro.... A jak chcesz odręki sprzedać to giełdą na Politechnice.... ale tam też biorą groszę za sprzęt, robiąc jeszcze przy tym wielką łaskę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 "Skynet"( www.skynet.pl ), we Wrocku, calkiem korzystnie skupuje stare czesci, oczywiscie jezeli kupisz cos "w zamian" u nich. Wogole ten sklep ma bardzo konkurencyjne ceny w porownaniu z innymi. I nie buraj sie tak i nie wyzywaj mnie od madral, poprostu moim zdaniem samemu mozna troche w tym kierunku zrobic a nie tylko prosic na tacy, spokojnie moglbys wyslac maile do kilku sklepow, za ile by ci okupili, zamienili jakas czesc. S.Youth - Jak kumpel chcial opylic na gieldzie we Wrocku durona 800 to facet mu proponowal 40zl :lol: , "i ani zlotowki wiecej" straszna mi laska, hyhy, a pentium 2 200mhz koles sprzedawal za 45zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 "Skynet"( www.skynet.pl ), we Wrocku, calkiem korzystnie skupuje stare czesci, oczywiscie jezeli kupisz cos "w zamian" u nich. Wogole ten sklep ma bardzo konkurencyjne ceny w porownaniu z innymi. I nie buraj sie tak i nie wyzywaj mnie od madral, poprostu moim zdaniem samemu mozna troche w tym kierunku zrobic a nie tylko prosic na tacy, spokojnie moglbys wyslac maile do kilku sklepow, za ile by ci okupili, zamienili jakas czesc. S.Youth - Jak kumpel chcial opylic na gieldzie we Wrocku durona 800 to facet mu proponowal 40zl :lol: , "i ani zlotowki wiecej" straszna mi laska, hyhy, a pentium 2 200mhz koles sprzedawal za 45zl :D spoko. nie prosilem na tacy. bylem w kilku sklepach na ktorych byla wywieszka modernizacja ale mnie deczko rozsmieszyly ich propozycje. dzieki za namiar na skynet. myslalem ze juz nie istnieja - nie ma ich sklepu juz kolo astry i za KFC. jeszcze raz dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 chciałem właśnie wymienić skynet ale zostałem wyprzedzony :wink: ja wszystko kupuje w tym sklepie.. a co do twojego sposobu to robie tak samo... i wszystko w skynecie bez problemów :) tylko czasami ceny dadzą tak niskie że żal oddawać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...