m@tys Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pomocy! Po podkręceniu mojego Radka (po zamontowaniu radiatorów) odpaliłem 3dmarka 2001SE i dopiero pod sam koniec zauwazylem ze dziej sie cos niepokojącego, tzn. ogromne pixele zaczeły wychodzic na calym ekranie, dlatego tez odrazu wylaczylem, lecz nic to nie dalo, caly czas mam takie pixele i nawet w biosie sie pokazuja!! Pomozcie, czy karat nadaje sie juz tylko do kosza??? Czy moze cos z biosem zrobić??? POMOCY!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 UUU, obawiam się że karta nadaje się tylko do wyrzucenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a wgrales stary bios ? czy podkrecales przez software ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a jaki producent karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jak będziesz miał problemy z nią, daj ją Berkutowi. Szuka "padniętych" kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...