Rycek11 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Witam A wiec problem yglada tak: jezeli jest jakis sprzet podlaczony przez USB to komp uruchamia mi sie 4 min :!: 8O caly problem znika gdy nie jest podlaczone nic. Znajomy ma taka sama mobo i ma ten sam problem z Neo+ i sagemem usb. Ja mam kierownice podlaczona, ale z tylu budy, bo nie mam wyjsc z przodu i nie chce mi sie wlazic pod biurko przy kazdym uruchamianiu. Miał ktos moze podobny problem ?? PS szukałem ale nic nie znalazłem. TO NIE WINA SIECIÓWKI BO IP MAM USTAWIONE :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mialem ten sam problem ale styknelo wgranie sterow do usb :twisted: btw na usb mialem (GA 7VAX) myszke, drukarke, irda i wszystko chodzilo bez problemu (po wgraniu sterow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Wiem ze wyciagam stary temat ale po co zakładac nowy. A wiec problem nie zniknąl a dodatkowo modem od Neo+ nie dostaje zasilania po uruchamianiu kompa(tzn. raz dostaje a raz nie) czy ktos z uzytkowników Ga-7vax moze mi pomóc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 na usbe podłaćzonamam kierownice, neo+ i skaner (sąsiada) wszystko działa bez problemu.Bios f12 stery do usb wgrane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...