sliver Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Chkdsk wykryl mi 8kB badow na barracudzie 4, wiec przed serwisem sformatowalem go i jeszcze raz sprawdzilem - tym razem chkdsk nic nie wykryl wiec zadowalony, ze sie pozbylem bledow zainstalowalem ponownie XPpro. Okazalo sie, ze uruchamia sie teraz 2 razy dluzej niz kiedys(BootVis nie pomaga). Odpalilem nero i w tescie transferu dyskow uzyskalem tylko 15MB/s (qmpel na takim samym dysku ale na gorszej plycie i cpu ma 40MB/s). Co jest grane?? Czy oprocz DMA cos w systemie trzeba jeszcze ustawiac(4in1 zainstalowane)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 backup i z dyskiem do serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 przed chwila zrobilem test Disk Speedem 32 i mam transfery identyczne jak u qmpla - 41-35 MB/s. Czyzby nero cos falszowal wyniki?? Jesli tak to dlaczego system tak dlugo mi sie odpla?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 przed chwila zrobilem test Disk Speedem 32 i mam transfery identyczne jak u qmpla - 41-35 MB/s. Czyzby nero cos falszowal wyniki?? Jesli tak to dlaczego system tak dlugo mi sie odpla??sprawdzales przez nero odczyt i zapis ?? 8O sprawdz hdtachem , ten nero cos mi nie pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Moja Baracuda IV 40GB ma 256kb badowi i wydaje mi sie ze chodzi w porzadku. Test w Hdtach - partycja NTFS, 80% zawalony danymi: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...