FREE_USER Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Długo myślałem gdzie umieścić tego topica ale w końcu po wielu dylematach postanowiłem dać tu 8) Dobra przejdźmy do rzeczy szukam takiej http://www.snailbook.com/images/book-cover-full.jpg książki ale w rodzimym języku : POLSKIM :D Jak ktoś wie gdzie można dostać albo ma jakies tłumaczenia prosze o kontakt na prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a ja sie z glupia spytam , po kiego komus ksiazka o ssh ? man chyba jest wystarczajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Chyba nie ma polskiej wersji. Trzeba było poguglać. Tu masz księgarnie: http://www.oreilly.com/bookstores/europe.html i zadzwoń do przedstawicieli, niech się dowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a ja sie z glupia spytam , po kiego komus ksiazka o ssh ? man chyba jest wystarczajacy CASE to nie jakas tam książeczka w stylu helion itp ... To jest naprawde dobra pozycja I są tam rzeczy których w manie nie znajde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Inglisz Panie, inglisz. To dzisiaj podstawa w swiecie informatycznym. A o dobre tlumaczenie na rodzimy jezyk to trudno dzisiaj, oj trudno. Zreszta, chocby taki powazny sofcik jak TSM z pakietu Tivoli ma tysiace stron dokumentacji po angielsku i nie ma tlumaczenia tego na polski. Lepiej sie z ingliszem polubic, bo wszystkiego po polskiemu to raczej i tak nie bedziesz mial :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a ja sie z glupia spytam , po kiego komus ksiazka o ssh ? man chyba jest wystarczajacy CASE to nie jakas tam książeczka w stylu helion itp ... To jest naprawde dobra pozycja I są tam rzeczy których w manie nie znajde :D wiem co wydaje oreilly :P sam mam potezna kolekcje w wersji elektronicznej ...dokladniej jakies 80 ksiazek :twisted: , polecam tez ksiazeczki z syngresa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...