BuBu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Witam Słyszałem że przy procesorach AMD nie ma sensu kupować 2x256 i włączac w duala bo i tak nie ma przyrostu mocy (albo jest on bardzo znikomy) Czy to prawda ??? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 przyrost "mocy" jest ale nie tak zauwazalny jak np. na intelu . lepiej kup 1x512 i potem mozesz zawsze rozbudowac pamiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja bym wolal w jednej kosci pozatym za jakis czas dokupisz drugie 512 i bedziesz mial duala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 THX I jeszcze jedno :) Lepiej kingstony czy TwinMosy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Według mnie twinmosy tylko żebyś trafił na Winbodach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no właśnie :) M-teci to wszędzie ale te ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 twinmosy (twistery) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Pytania dalej aktualne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mam na M-tecach i nie jest tak źle :D Według mnie weź 1x 512Mb, chyba jednak bardziej się opłaca. Dual to żadna rewelka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Moja opinia : 1 x 512 MB - Zawsze w przyszlosci mozesz dokupic 2 kosc 512 MB i masz Dual Channel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ok juz wiem ze 512 :D teraz sie zastanawiam czy kingstony czy TwinMosy na m-tec'ach ( bo winbondy to ciezko dostac :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 1x 512 thx:) pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ja tam jestem za 2x256. Zawsze można potem dokupić 512 i mieć duala i teraz, i potem. Zawsze jest to te kilka procent (a w niektórych zastosowaniach i kilkanaście) wydajności więcej praktycznie za darmo. No, chyba, że ktoś planuje więcej niż giga ramu - tylko po co to w domciu (mam tyle w "serwerze" i się nudzi ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...