Darcon Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 kongratulejszyn dla Polskiej ekipy !!!!!!!!!!! :D :D :D wkońcu konkretnie zagrali, mam nadzieje ze Janas poprowadzi ich na jakies mistrzostwa i ze nie jest to tylko jednorazowy zryw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 No nareszcie jest się z czego cieszyć!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 nom gratulacje.. powiem szczerze, ze nie wierzylem w wygrana.. a tu mila niespodzianka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 eee... Pewnie im się cyferki miejscami przestawiły w telewizji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Mało nie padłem jak zobaczyłem pierwsze 2:0 w 17` :D Pooooooooooooooolska Gooooooooooola :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Buahahahahaha, dokładnie tak obstawiałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 gg :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Wkoncu bylo milo popatrzec jak nasi graja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jak wszedłem do mieszkania 15 minut przed końcem to nie chciałem uwierzyć 8O .Nie wiem jak cały mecz ale w końcówce dobrze grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Buahahahahaha, dokładnie tak obstawiałem :Djakie były stawki na polske, ile wygrałes (jeżeli to nie tajemnica) czy może jeszcze czekasz na inne wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wreszczie polska reprezentacja GRAŁA W PIŁKĘ na boisku [a nie to co zawsze ] imho ładny meczyk. Mam nadzieję że to niebył tylko chwilowy przełom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no masakra!!!!!! chyba polubie na nowo polską piłke nożną.... nic tylko pogratulowac całej drużynie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 fartem im sie udalo i tak sa cieniasy jeden dobry mecz nie zmieni o nich opinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Dobry mecz naszej reprezentacji. GRATULACJE !!! Szkoda, ze doping na Legii lekko siadl :( Boje sie tylko, zeby jutro w prasie nie zaczeli pisac "Janas ach i eh" itp. a w sobote zremisujemy bezbramkowo z Serbia i Czarnogora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ... Boje sie tylko, zeby jutro w prasie nie zaczeli pisac "Janas ach i eh" itp. a w sobote zremisujemy bezbramkowo z Serbia i Czarnogora :D albo przewalimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pozytywnie mnie zaskoczyli :lol: ale to dla tego ze Wlosi wystawili gorszy sklad :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pozytywnie mnie zaskoczyli :lol: ale to dla tego ze Wlosi wystawili gorszy sklad :evil: no ale nie umniejszajmy od razu naszego zwyciestwa... jakbysmy przegrali to patalachy, jak wygralismy to Wlosi mieli za cienki sklad...oj ciezko ludziom dogodzic. Potem dziwia sie ze Janas taki siwiutki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mi meczyk sie podobal zwlaszcza ze dzisiaj mialem 12 godzinny dzien zajec na studiach i wrocilem do chatki z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak dziwka spod latarni, milo bylo popatrzec ze chopaki wrescie graja ze soba i podaja do siebie a nie do przeciwnika, a wlosi nie ma co ukrywac w najwyzszej formie nie byli co i tak nie umniejsza naszego zwyciestwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mi meczyk sie podobal zwlaszcza ze dzisiaj mialem 12 godzinny dzien zajec na studiach i wrocilem do chatki z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak dziwka spod latarni, milo bylo popatrzec ze chopaki wrescie graja ze soba i podaja do siebie a nie do przeciwnika, a wlosi nie ma co ukrywac w najwyzszej formie nie byli co i tak nie umniejsza naszego zwyciestwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 tu nie ma nic byc, to znok z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 lukas666 tak sie podnieciłes zwyciestwem polski ze 3 posty wyslales ? :), fakt niebylo delpiero tottiego inzagich ale i tak makaron przeterminowany :), najbardziej mnie rozwalało jak komentatorek chwalił neste - nesta to nesta tamto naj obronca bleble ble a za niedzielanem nie nadażał :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 lukas666 tak sie podnieciłes zwyciestwem polski ze 3 posty wyslales ? :), fakt niebylo delpiero tottiego inzagich ale i tak makaron przeterminowany :), najbardziej mnie rozwalało jak komentatorek chwalił neste - nesta to nesta tamto naj obronca bleble ble a za niedzielanem nie nadażał :) ...nie stary podniecac to sie mozesz ty, niestety net mi sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lil i 3 posty sie wyslaly co wcale nie bylo moim zamiarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Buahahahahaha, dokładnie tak obstawiałem :Djakie były stawki na polske, ile wygrałes (jeżeli to nie tajemnica) czy może jeszcze czekasz na inne wynikistawki okolo 3,90 ... a postawilem tylko 60 gr :evil: :evil: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 eeee zanada - jak graja o goowno to potrafia 3 bramy walnac a kuzwa jak przyjdzie grac z gwatemala o wejscie do finalu mistrzostw swiata to dostana 4:0 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Miało.. miło miło.. tylko szkoda ze przy takim mało waznym meczu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ludzie co wy sie tak podniecacie to byl tylko glupi mecz towarzyski. Polska reprezentacja jest slaba i nie zmieni tego nawet wygrana z wlochami(ktorzy ostatnio tez daja [gluteus maximus]) dopuki nie bedzie jakiejs reformy w polskiej pilce noznej to o sukcesach mozemy zapomniec. Polska pilka nozna to kibel jak i reprezentacja i liga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ludzie co wy sie tak podniecacie to byl tylko glupi mecz towarzyski. Polska reprezentacja jest slaba i nie zmieni tego nawet wygrana z wlochami(ktorzy ostatnio tez daja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>) dopuki nie bedzie jakiejs reformy w polskiej pilce noznej to o sukcesach mozemy zapomniec. Polska pilka nozna to kibel jak i reprezentacja i liga. Kolego ale jakby nie patrzeć mecz wygraliśmy 3:1 i to jest wygrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ludzie co wy sie tak podniecacie to byl tylko glupi mecz towarzyski. Polska reprezentacja jest slaba i nie zmieni tego nawet wygrana z wlochami(ktorzy ostatnio tez daja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>) dopuki nie bedzie jakiejs reformy w polskiej pilce noznej to o sukcesach mozemy zapomniec. Polska pilka nozna to kibel jak i reprezentacja i liga.slaba nie slaba ale to my wygralismy mecz nie wlosi nawet jezeli ci ostatni nie sa w najlepszej formie (jak by nie patrzec w pilce noznej liczy sie wynik a nie gadanie kocopolow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam takie pytanie, czemu wygrywamy wtedy kiedy już dany mecz nie gra roli. np. skopanie USA na mistrzostwach, albo teraz. A jak przychodzi jakaś Szwecja to nas rypie jak chce. A później selekcjoner wychodzi i pieprzy: Ale wygraliśmy z San Marino :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Engel (czyt: ENDŻEL) ich tak wytrenował że teraz tylko Janas skład dobiera :) same dwumetrowe kinkongi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...