MARTiiii Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Komp, jak w podpiesie. Mam okazje sprzedać koledzie mój procek z plyta glw. Poradzcie czy oplaca sie teraz wymieniac go na Bartona 2500 + Abit NF7-S lub Epoxa 8RDA+ (O/C - do min. 3000). Co byscie zrobili na moim miejscu, bo jestem nie zdecydowany? W tej chwili za wymianą przemawia fakt, że jeszcze teraz dostane w sklepie Bartona 2500 ponizej 38 tygodnai produkcji (czyli z odblokowanym mnoznikiem), a za pare miechow (czyli 6, gdy nizsze ceny beda) pewnie juz tych odblokowanych nie kupie. Co radzcie, pakować się w to teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 jezdem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 bierz bartona, naprawde swietne wydajne procki ! bez odblokowanego mnoznika to bedzie sajgon, wiec jesli masz na oku fajna serie, badz wykukasz cos niedlugo to BIERZ czempredzej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeszcze się zastanawiasz. Biesz Bartona i Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wogóle po co pytasz :)) jak masz kase to zmienaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 No właśnie o to chodzi, że kasa zawsze na coś innego się przyda np. 19" CRT, a mocniejszy komp jak narazie jeszcze nie potrzebny zbytnio - wszystko śmiga w końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 No właśnie o to chodzi, że kasa zawsze na coś innego się przyda np. 19" CRT, a mocniejszy komp jak narazie jeszcze nie potrzebny zbytnio - wszystko śmiga w końcu. Jeśli uważasz że nie jest ci potrzebny - to nie wymieniaj. Kup sobie monitor 19 cali. Jak szybszy komp będzie ci potrzebny bardziej - to kupisz sobie za rok Athlona FX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Lepiej zainwestować. Potem możesz żałować !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 bierz proca i plyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 z tego co mi wiadomo, to nie wszystko po 39 jest zablokowane :D locked: AQXCA 0340 AQXFA 0339 AQXFA 0340 MPMW AQXFA 0334 (?, since there are no other reports of pre week 39 locks) AQYFA 0340 AQYFA 0341 AQYFA 0342 AQYFA 0343 RPMW AQZEA 0341 <- to mój AQZFA 0342 UPMW AQZFA 0339 UPMW unlocked: AQZEA 0334 AQZEA 0339 UPMW AQZFA 0340 UPMW AQXFA 0336 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 mialem Athlona 1600Xp palomino i zmianilem na SOLTEka SL-75 FRN2-L oraz BArtona 2500 - chodzi zdecydowanie lepiej (kreci sie tez ok. http://klub.chip.pl/jerzyjb/3200sm.jpg) Wymien raczej - różnica jest odczuwalna JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 twoja plyta ma problemy z 0.13um ,wiec jezeli masz okazje to zmieniaj ja no i proca przy okazji mozesz zmienic ,zawsze to wieksza moc i lepsze o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Oki jutro jade szukac w Lublinie Bartonow z jakies dobrej serii. Zyczcie mi powodzenia, bo czuje ze bedzie potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...