Payti Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ma ktoś z Was taki zestaw na Epox'ie 8RDA+ z biosem 3609 i Athlonem 2500+ Barton? Mam pytanko: czy dobra jest identyfikacja procesora przy starcie kompa z tą wersją biosu? Mam na oku Bartona, a że moje memorki najlepiej 'chodzą' z tym biosem więc proszę kolegów o info! THX :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26241 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ma ktoś z Was taki zestaw na Epox'ie 8RDA+ z biosem 3609 i Athlonem 2500+ Barton? Mam pytanko: czy dobra jest identyfikacja procesora przy starcie kompa z tą wersją biosu? Mam na oku Bartona, a że moje memorki najlepiej 'chodzą' z tym biosem więc proszę kolegów o info! THX :roll: Tak, dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...