Rycek11 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Czy miał kto coś takiego?? Po sciagnieciu jakiegokolwiek filmu mam na mysli divx-ok 600-700 mb nie moge go nigdzie przeniesc. Cały czas wyskakuje kominikat że plik jest używany a kazaa wylaczona :!: :?: Moze ktoś miał podobny problem bo nie wiem co jest bo z mniejszymi plikami nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tez tak mam ale jak sciagne BT...nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale wtedy najlepiej restartnac kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 u mnie restart nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 moze sprobuj w awaryjnym albo w dosie ... ostatnio tez za chiny pliku skasowac nie umialem nawet w awaryjnym ale w dosie poszedl z dymem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 miałem- u mnie pomogło sprawdzenie i naprawa programem Fix It 4 firmy Ontrack , inaczej nie mogłem sie tego fake,a pozbyć (był to niby NIS 2004) - w Dosie nie mogłem bo mam NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tez mam ntfs a usunal mi z /akcesoria/wiersz polecen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Kombinujecie. Odpala sie konsole odzyskiwania i mozna skopiowac, skasowac co potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja także mam ntfs i dos odpada. Spoboje tym FIX IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja także mam ntfs i dos odpada. Spoboje tym FIX ITA konsoli próbowałeś. Po co sięgać po zewnętrzne programy jak wystarczy tylko płyta od XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 XP ma dokuczliwy zwyczaj przeglądania multimediów (tworzenie podglądów, sprawdzanie właściwości). To właśnie on "używa" plik, blokując przeniesienie albo usunięcie. Można to wyłączyć w rejestrze, ale nie próbowałam, bo mam za mało multimediów, żeby mieć z tym kłopot. :mrgreen: Dla chętnych: XP has a known problem with deleting avi files what happens is that XP tries to preview the file automatically before doing anything with it. there are 2 known fixes for this problem, I am putting both fixes here 1. Unable to Delete AVI Fix. Open regedit and go to: HKEY_CLASSES_ROOTSystemFileAssociations.avishellexPropertyHandler Delete the value you find there. 2. Avi files (divx) can be trouble in xp. there is a fix to let xp behave much better so it's possible to move or delete large avi files. The obnoxious bug in XP that causes Explorer to read the entire contents of broken AVI files before allowing any access to them is caused by bad behavior of shmedia.dll. To correct this misbehavior in Windows XP, remove the following registry key. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32 This will prevent Explorer from loading shmedia.dll in response to file property queries on these files. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Pomógł Scandisk z naprawianiem systemu plików :D rejestr chyba sobie na razie odpuszcze bo moze to jest w jakis spoób uzyteczne Dziex za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...