MAT Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Niedawno kupiłem zsiłkę 360W od Chiftec (Dual fan,active PFC) :D podłączyłem katodę i wentyle do niego(na kablach montując włączniki i wyprowadziłem je sobie za obudowę) gdy to jest podłączone komp rusza i po chwili staje ,muszę odczekać chwilę i znowu mogę puścić i dzieje sie to samo ,czy ten zasilacz ma jakieś szczególne zabezpieczenia czy coś zrąbałem :?: POMOCY!! :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 pewno masz jakies zwarcie w tej swojej konstrukcji, albo jakis blad montazowy i za bardzo obciazasz zasilacz arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Soryyyyyyyy i dzięki kabelki zwarły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...