Mighn Taghor Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 W niektórych aplikacjach (np Word, IE)po wpisaniu dużej litery polskiej (np alt + shift + s) litera się pojawia jak powinna, ale każde następne wciśnięcie jakiegokolwiek klawisza wywołuje rużne dziwne funkcje programu 8O - żeby nie było, problem się utrzymuje mimo reinstalki wingrozy :!: prubowałem walczyć z tym długo i upojnie, ale już nie mam siły! więc głośno wołam POMOCY RODACY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 1. Sprawdź inną klawerę 2. Sprawdź w biosie, czy nie masz tam ustawień dla klawery (typomatic cośtam)i pomieszaj nimi, bo wygląda, jakby win myślał z jakiegoś powodu, że ciągle masz alt wciśnięty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Nie mam jak sprawdzić innej klawiaturki, ale po pomieszaniu w biosie, żadnych zmian. Masz racje, zapomina wyłączyć alta po wciśnęciu kombinacji Alt+ Shift - dodam że klawiaturka to Logitech Elite USB (kabel, nie bezprzewodowa!) reszta jak w podpisie... a - problem występuje zarówno jeśli mam zainstalowane oprogramowanie Logitecha, jak i wtedy kiedy to oprogramowanie nie jest zainstalowane (i to nie uninstall, tylko reinstalka windy!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...