CeKaeM Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Mam taka mala propozycje: moze osoby, ktoore posiadaja zeskanowane komixy [Thorgal, Szninkiel, Hellboy... etc.] zechcialyby sie powymieniac? Jesli tak...: mailto:CeKaeM666@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja zdaje sie cos bede mial. Troche pozniej dokladniejsza odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 a moze ktos ma LOBO ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam spora kolekcje Thorgali. Podesle ci jak kcesh ;) No i wlasnie podlaczam sie do pytania: Kto ma komisky LOBO? :mrgreen: Jak cos to burito88@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A ja mam sporą kolekcję "Donald i spółka" :lol: gdzieś zapakowane w piwnicy (szkoda mi było wyrzucać). Chyba mam też kilka Asterixów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Thorgal rulez 8) A poza tym seria "Batman vs Predator". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja w sporej walizce oraz na dzialce mam jakies komiksy ale najcenniejsze dla mnie sa Tytus Romek i A'Tomek ;) to nie ma konkurencji... Mialem dac dobrego ftp'a z komiksami (bylo chyba wszystko) niestety juz nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ahh te czasy komiksow, nigdy niezapomne Kajko i Kokosz i Tytus Romek I Atomek :lol: mialem kiedys tego pelno, musze poszukac bo przydalo by sie pamiec odswiezyc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ahh te czasy komiksow, nigdy niezapomne Kajko i Kokosz i Tytus Romek I Atomek :lol: mialem kiedys tego pelno, musze poszukac bo przydalo by sie pamiec odswiezyc 8) Ja calkiem niedawno usiadlem sobie z wszystkimi ksiegami Tytusa i przeczytalem :) piekna sprawa. K&K tez mam wszystkie w walizce ale wole Tytusa oraz komiksy Baranowskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Kto ma komisky LOBO? :mrgreen: znalazlem! wlasnie zasysam: http://strony.wp.pl/wp/komiksonline/komiksy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Kto ma komisky LOBO? :mrgreen: znalazlem! wlasnie zasysam:http://strony.wp.pl/wp/komiksonline/komiksy.html O czlowieq! Wielkie dzieki! Jak ktos ma jeszcze tego typu linki, podawac, a nie kisic!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 LOBO!!!!!!!! O RZESZ SZATAN!!! :lol: :lol: :lol: ZAJEBIŚCIE!!!! CHCĘ WIĘCEJ, WIĘCEJ .....WIĘCEJ!!!!!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 LOBO!!!!!!!! O RZESZ SZATAN!!! :lol: :lol: :lol: ZAJEBIŚCIE!!!! CHCĘ WIĘCEJ, WIĘCEJ .....WIĘCEJ!!!!!!! 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam gdzies jednego lobo drukowanego, obiecuje, ze jak go znajde to zeskanuje i wrzuce do netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a moze ktos go ma ? nie pamietam tytulu, ale odcinek byl o tym, jak lobo zabili i poszedl do nieba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 LOBO!!!!!!!! O RZESZ SZATAN!!! :lol: :lol: :lol: ZAJEBIŚCIE!!!! CHCĘ WIĘCEJ, WIĘCEJ .....WIĘCEJ!!!!!!! 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam gdzies jednego lobo drukowanego, obiecuje, ze jak go znajde to zeskanuje i wrzuce do netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a moze ktos go ma ? nie pamietam tytulu, ale odcinek byl o tym, jak lobo zabili i poszedl do nieba :twisted: He, to jest chyba najlepszy odcinek [z wyjatkiem poczatkowych]: mam go gdzies w domu, ale niestety, nie mam skanera... Ale naprawde jest ZAYEBISTY!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Przypomnialo mi sie jeszcze: mam 25 odcinkoow Thorgala, zeskanowanych:)), na plycie.:)) Jak sie ladnie usmiechniecie:)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 mam "lobo: paramilitarne święta specjalne"(św. mikołaj zostaje śp.Mikołajem :twisted: ) jakiegoś lobocop i lobo rzuca palnenie, szinkiel też się znajdzie - tylko kur.................wa co z tego - mam modem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 mam "lobo: paramilitarne święta specjalne"(św. mikołaj zostaje śp.Mikołajem :twisted: ) jakiegoś lobocop i lobo rzuca palnenie, szinkiel też się znajdzie - tylko kur.................wa co z tego - mam modem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A bylo tak milo... o qrw@!:) No trudno... Jakies inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 mam dostep do okolo 18 cd z zeskanowanymi komiksami po polsku i angielsku wystarczy ze pojde po to czyli moge to miec w 5min tylko pytanie jak ktos chce sie wymieniac ? eh i nie pytajcie sie mnie co tam jest bo nie wiem sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...