asior02 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Pierwsza sprawa: Dzisiaj kupiłem tego FXa i jestem zalamany, kiedy gram w GTA: Vice City wszystko się wali, tekstury, ogólnie masakra Niezależnie od podkręcenia. A wszystkie inne gry spoko działają np GTA III, Colin3, Quake III Jak ktoś potrafi to niech mi pomoże! druga sprawa: napiszcie jakie mieliście efekty podkręcania FXa 5200 i do ilu go zakręciliście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Zmień sterowniki (może na ForceWare 52.xx podobno poprawili PS2.0). Co do podkręcania to, jak czytałem, max z 5200 to coś ~330 GPU ~630 MEM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 z mojego ś.p. FXa 5200 Winfasta wyciąłem 300/600 i ani Mhz więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asior02 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zobacze, co da się zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 kiedy gram w GTA: Vice City wszystko się wali, tekstury, ogólnie masakra Kumpel, który równiez posiada tę karte ma ten sam problem, ale tylko w GTAIII, ViceCity mu już chodzi normalnie. Wydaje sie, że engine GTA nie lubi FX-ów :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asior02 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 hej, też tak coś mi sie wydaje lecz u mnie odwrotnie: GTA III chodzi elegancko (1024x768) a w GTA: Vice City wszystko się wali, zmienialem sterowniki i nic~! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Mam to samo co ty i nic sie nie da zrobic :( (kaszana ale tylko w VC ) reszta spox !!! a podkrecanie jak w podpisie idzie wiecej ale przyrost mocy jest prawie zerowy (max 300/640) GPU powyzej 300 sie przycima w 3dmarku wiec sobie odpuscilem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Na moim fx 5600 bylo to samo na oryginalnych sterownikach (44.xx) - zmienilem stery na 45.xx i od razu bylo lepiej. Teraz mam 52.16 i tez jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...