Slayer Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Znacie jakąś stronkę z Mandrakiem, Red Hatem czy czymś? Co byście polecali dla początkującego użytkownika? Za przeproszeniem Żygam już Windą XP/2000/98SE/Me i przesiadam się na cokolwiek innego, byle nie na Mode in Microsoft 8) Sfoją drogą to ciekawi mnie, jakby działał u mnie Quake 3 pod Linuxem czy inne takie gry :P A może pokusić się o Lindowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 poszukaj www.linux.gery.pl - sa tam gdzies gotowe pliki .iso - do wypalenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 http://plikoskop.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 http://linuxiso.org/ - tutaj leżą wszystkie dystrybucje (tylko SuSE8.0 jak chcesz pełne to albo pirata ściagasz, albo z ftp suse na żywo z sieci instalujesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Hihi kup sobie na ALLEGRO :P Synek widziałem że za 10 zł sprzedawał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Myślałem,że Linux jest darmowy. Pozatym autor postu nie doczekał się od nikogo odpowiedzi na temat czy będą mu chodziły gry na Linuxe. Czyżby nikt tego nie próbował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Myślałem,że Linux jest darmowy.Bo jest.. (wiekszosc dystrybucji) ale na allegro pewnie pisza, ze caly koszt to jesynie oplata za plytke, pocztowa i robocizna. Taki triczek dla zmylki :) Pozatym autor postu nie doczekał się od nikogo odpowiedzi na temat czy będą mu chodziły gry na Linuxe. Czyżby nikt tego nie próbował. Beda chodzily tylko te, ktore maja wsparcie (wszystkie quake'i, czesc unreal'ow i pewnie jeszcze kilka). Ja osobiscie odpalalem kiedys Q2 i nie bylo zadnych problemow, z tym ze na tamtym sprzecie (p190 64ramu i voodoo2) to chodzil o wiele gorzej niz na windowsie. Ale chodzil... PS. AsTeX: patrzysz Ty czasami na daty postow? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 www.filemirrors.com - najwiecej zrodel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...