Kwiecień Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 W następny piątek w Kielcach będą jakieś targi komputerowe. Wybiera się ktoś ?? Ja jade na 100% bo szkoła organizuje wyjazd :) Może ktoś się orientuje co na nich będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Games Expo 2003 - Wszystko dla gracza 21-23.11.2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 O właśnie, szukałem 30min i nic nie mogłem znaleźć :) Dawno nie byłem na żadnych targach, wezme cyfrówe i porobie troche zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ja tam nawet nie musze z miasta wyjezdzac zeby tam jechac. Ale nie wiem czy jade bo mam sparing z jakims tam klubem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Pojde sobie na piechotke w 20minutek ( jak to dobrze mieszkac w Kielcach , nie mlodass ? :D ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A wie ktos jak sie zglasza do konkurssow na tym targu ??? ~_~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Tutaj juz jest wszystko ustalone i wiadomo kto wygra :P nie ma co :P srueheh :D zbyty (przynajmniej tak mysle :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 nie wymadrzac mi sie tu prosze =] Talib: a do jakiego konkursu ty bys sie chcial zglosic? Mozesz co najwyzej w sapera na kompiuterze w domu pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Muahahaha :D wszystkie konkursy wygram =) co zes TY myslal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ja jade ... zaraz poczytam co to za turniej countera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...