Skocz do zawartości
ya23

AMIGA LIVES FOREVER!!!

Najlepszy komp.... (gdyby dalej byly w produkcji i rozwijaly sie tak jak PC)  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Najlepszy komp.... (gdyby dalej byly w produkcji i rozwijaly sie tak jak PC)

• AMIGA
      14
    • ATARI
      8
    • C64
      6
    • MAC
      2
    • PC
      4
    • ZX Spectrum
      1
    • ENIAC :D
      0
    • inny...
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie, poruszyliście jeden z moich ulubionych tematów.

Po wakacjach uruchamiam stronę o emulacji z naciskiem na C64. Mam pod niego kilka emulatorów i kilka tysięcy gier.

Będzie też Amiga, Pegasus (Nintendo), Amstrad , Atari, Mame (automaty) i wiele innych jak

Sega MG i MS, Super Nintendo, Neogeo, a nawet Nintendo 64.

Zauważyłem, że stare gry z np. C64 jeszcze mi się nie znudziły - czasami dalej spędzam godziny przy Boulder Dashu, czy Duotrisie (najlepszy tetris wszechczasów). Nie mówie nawet o Arkanoidzie na Amstrada.

Dobra koniec, bo zaraz się rozpłaczę.  :lol:

PEGASUS !!! WOW !!! ZAJEBISCIE !!! Daj znac jak juz bedzie na jakims serwku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, poruszyliście jeden z moich ulubionych tematów.

Po wakacjach uruchamiam stronę o emulacji z naciskiem na C64. Mam pod niego kilka emulatorów i kilka tysięcy gier.

Będzie też Amiga, Pegasus (Nintendo), Amstrad , Atari, Mame (automaty) i wiele innych jak

Sega MG i MS, Super Nintendo, Neogeo, a nawet Nintendo 64.

Zauważyłem, że stare gry z np. C64 jeszcze mi się nie znudziły - czasami dalej spędzam godziny przy Boulder Dashu, czy Duotrisie (najlepszy tetris wszechczasów). Nie mówie nawet o Arkanoidzie na Amstrada.

Dobra koniec, bo zaraz się rozpłaczę.  :lol:

gdzie tam do końca wakacji :?: wrzuć gdzieś linka do emulatora i kaczora donalda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi